Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Penasihat Lelungan: Panjaluk Kuat Kanggo Lelungan Mewah Musim Panas Iki

Sawise rong taun nginep ing omah, para klien lelungan mewah ngrancang lelungan lan preian karo kulawarga lan kanca-kanca

Tujuan impen, liburan multigenerasi lan kepinginan kanggo pengalaman unik minangka sawetara tren sing nyopir lelungan mewah kanggo musim panas ing 2022, miturut penasihat perjalanan saka Global Travel Collection (GTC).

Inggris nduwur dhaptar tujuan internasional sing dipesen dening penasihat perjalanan GTC, papan sing dianakake sajrone limang taun kepungkur. Panggonan liyane ing 15 paling ndhuwur kalebu Italia, Prancis, Israel, Spanyol, Swiss, Meksiko, Uni Emirat Arab, Yunani lan Jerman, diikuti dening Afrika Kidul, Irlandia, Australia, Republik Dominika lan Portugal.

Penasihat perjalanan mewah kanthi merek GTC nglaporake manawa para klien seneng lelungan maneh, kanthi sawetara pesenan sawetara lelungan. Lan dheweke gelem mbuwang luwih akeh kanggo entuk pengalaman liburan sing dikarepake. Nanging panjaluk sing dhuwur kasebut nyebabake rega, lan hotel saya sithik amarga kekurangan staf, mbatesi kasedhiyan. 

"Eropa akeh dikarepake ing musim panas iki, kanthi tujuan kaya Yunani, Spanyol, Portugal lan Italia sing paling akeh dipesen," ujare Tiffany Bowne, karo All Star Travel Group, merek ing Global Travel Collection. "Klien lelungan mewah saya nindakake kombinasi pengalaman, kayata kelas masak, wisata hiking/sepeda lan kegiatan immersive sing nyambungake menyang papan kasebut, uga nggawe reservasi mangan ing papan sing paling dhuwur."

Carolyn Consalvo, karo Global Travel Collection Andrew Harper, nyatakake yen liburan pantai lan pelayaran Alaska populer banget. "Aku bakal ujar manawa umume wong golek tujuan sing bisa ditindakake ing njaba ruangan," ujare.

"Dhaptar ember dadi dhaptar sing kudu ditindakake," ujare Shayna Mizrahi, karo In The Know Experiences, uga minangka bagean saka Global Travel Collection. "Akeh klienku pengin lelungan menyang lokasi sing dikarepake," kanthi tujuan sing beda-beda kaya Maladewa, pesisir Amalfi Italia kidul, Australia lan Hawaii.

Pakaryan adoh uga wis mbukak kemungkinan anyar, dheweke nambah. "Demografi lelungan mewah sing paling aktif saiki yaiku profesional enom, sing saiki bisa kerja adoh saka ngendi wae lan milih gabung karo perjalanan mewah sing unik."

Wong-wong sing seneng lelungan mewah kepengin ngimbangi wektu sing ora bisa digunakake kanggo ndeleng jagad iki karo kanca lan kulawarga sajrone rong taun kepungkur.

"Aku nindakake macem-macem lelungan multigenerasi - simbah ora pengin kantun wektu maneh lan njupuk kulawargane ing perjalanan sing ora bisa dilalekake sajrone rong nganti telung minggu," ujare Diana Castillo, karo Protravel International of Global Travel Collection.

Laura Triebe, uga karo Andrew Harper, uga nangani panjalukan liyane kanggo liburan multigenerasi lan tujuan dhaptar ember kaya Hawaii lan Afrika. "Aku mikir klien sing nelpon saiki luwih serius babagan lelungan lan gelem nyetel menyang jagad sing terus-terusan."

Kanthi rega sing mundhak lan kasedhiyan winates ing sawetara papan liburan, para penasihat mewah nguji katrampilan lan pengalamane.

Klien "seneng mbayar kanggo entuk apa sing dikarepake," lan kalebu nganyarke akomodasi, ujare Michelle Summerville, karo In The Know Experiences. "Akeh wong sing pengin lelungan kanthi cara sing paling apik, luwih apik tinimbang sadurunge," ujare.

"Tantangan paling gedhe kanggo adol lelungan mewah saiki yaiku ruang lan kasedhiyan sing winates banget kanggo penerbangan lan kamar hotel ing tujuan sing paling dikarepake," ujare Leslie Tillem, karo Tzell Travel Group of Global Travel Collection. "Kita ndeleng panjaluk sing luar biasa kanggo lelungan mewah ing spektrum, sing nyebabake kekurangan kasedhiya ing rega apa wae."

Bridget Kapinus, karo Andrew Harper, setuju. Panjaluk dhuwur kanggo lelungan ing menit pungkasan. Dheweke uga padu karo faktor kaya kekurangan kamar hotel lan biaya penerbangan sing luwih dhuwur.

Pelancong sing durung nate nggunakake penasihat sadurunge miwiti nggoleki dheweke kanggo nulungi syarat mlebu lan tes COVID-19. Saiki, lagi didol kanthi regane profesional lelungan.

"Wektu sampeyan larang regane, lan sampeyan pengin bantuan saka pakar kanggo ngrancang liburan," ujare Angie Licea, Presiden Global Travel Collection. "Penasihat perjalanan mewah kita duwe pengalaman pirang-pirang taun nggawe perjalanan kanggo para klien, uga kawruh langsung babagan tujuan sing paling populer ing donya. Dheweke tetep dadi tren ing lelungan mewah lan ngirim layanan tingkat concierge. Kajaba iku, wong sing seneng lelungan bisa ngerti manawa ana manungsa sing bisa ditelpon yen ana pitakon utawa prihatin.

"Lelunganku sajrone 18 wulan kepungkur iki minangka marketing paling apik," ujare Castillo, saka Protravel International. "Kita wis nuduhake para pelanggan manawa lelungan bisa nyenengake lan nyenengake lan bisa mbantu nyiyapake kabeh syarat sing dibutuhake supaya liburan bisa lancar."

Mizrahi, karo In The Know Experiences, uga wis nuduhake rincian babagan lelungan, sing diapresiasi banget dening para klien. Pengalaman langsung dheweke "iku soko sing ora ana telusuran utawa situs web Google."

Babagan Koleksi Travel Global
Koleksi Travel Global (GTC), divisi saka Internova Travel Group, minangka koleksi agensi perjalanan mewah internasional ing donya, kalebu jaringan Protravel International, Tzell Travel Group, lan Colletts Travel, uga Andrew Harper, In the Know Experiences, Kabeh Star Travel Group lan R. Crusoe & Putra. Penasihat lan agensi GTC minangka pimpinan industri ing nyedhiyakake layanan lelungan premium kanggo lelungan luang, eksekutif perusahaan lan industri hiburan. Gabungan jangkauan global lan pengaruhe nerjemahake dadi nilai, pangenalan, lan perawatan preferensial kanggo lelungan donya.

Babagan Internova Travel Group
Internova Travel Group minangka salah sawijining perusahaan layanan lelungan ing saindenging jagad kanthi koleksi merek terkemuka sing nyedhiyakake keahlian perjalanan pribadi kanthi sentuhan dhuwur kanggo para klien luang lan perusahaan. Internova ngatur perusahaan luang, bisnis lan waralaba liwat portofolio divisi sing khas. Internova makili luwih saka 70,000 penasihat perjalanan ing luwih saka 6,000 lokasi sing diduweni perusahaan lan afiliasi utamane ing Amerika Serikat, Kanada lan Inggris, sing ana ing luwih saka 80 negara.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...