Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penasihat Perjalanan Ngomong babagan Pengujian Inbound ing Perjalanan Internasional

gambar duweni Gerd Altmann saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Presiden lan CEO American Society of Travel Advisors (ASTA) Zane Kerby ngetokake pratelan ing ngisor iki sadurunge sidang subkomite Perdagangan, Ilmu lan Transportasi Senat dina iki babagan "Nguripake Konvensi & Pariwisata Liwat Perjalanan Internasional":

"Nalika Senator kumpul kanggo ngrembug cara kanggo mulihake lelungan internasional, kita pengin nyorot alangan nomer siji kanggo pemulihan industri kita - testing mlebu dhawuh. Pesenan iki ora ana pengaruhe marang tingkat COVID ing omah, dene karusakan ekonomi sing ditimbulake mundhak saben dina. Lelungan sing ditemtokake duwe lan bakal nemokake cara ngubengi sistem sing ora dipikirake, lan biaya kanggo warga lan sing ngunjungi Amerika Serikat luwih gedhe tinimbang keuntungan. Wektu kanggo AS cocog karo mitra dagang sing paling cedhak ing ngarep iki, miwiti ngatur virus lan supaya bisnis sing gumantung ing lelungan pulih saka karusakan saka pandemi COVID-19.

"Cepetan jendela tes November 2021 saka 72 jam nganti sedina sadurunge mung nambah tantangan kasebut. Nyatane, miturut survey anyar saka anggota ASTA, statistik ing ngisor iki katon.

83 persen pembatalan perjalanan kedadeyan amarga syarat tes COVID-19 AS.

Saiki, iki minangka sebab nomer siji kanggo pembatalan perjalanan klien miturut penasihat perjalanan.

"Akeh akeh negara, kalebu mitra dagang paling gedhe ing Amerika Serikat lan penanda perjalanan metu, bubar pindhah menyang arah mbusak syarat tes pra-departure kanggo sing wis divaksinasi kanthi lengkap, kalebu Inggris, Uni Eropa, Kanada, lan Australia. Ngeculake warga AS sing wis divaksinasi kanthi lengkap saka pesenan kasebut minangka cara kanggo ngetrapake keseimbangan kasebut kanthi cocog karo kekarepan Administrasi kanggo 'kabijakan perjalanan udara sing utamane gumantung marang vaksinasi kanggo nerusake perjalanan udara internasional sing aman menyang Amerika Serikat.'

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...