Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan New Toronto Pearson menyang New York JFK ing Swoop

Penerbangan New Toronto Pearson menyang New York JFK ing Swoop
Penerbangan New Toronto Pearson menyang New York JFK ing Swoop
ditulis dening Harry Johnson

Swoop Kanada ngrayakake patang taun ngirim lelungan udara sing luwih gampang diakses lan terjangkau kanggo wong Kanada saiki.

Maskapai penerbangan ultra-murah miwiti perayaan kanthi rong penerbangan perdana mangkat saka Bandara Internasional Pearson Toronto. Pesawat Swoop WO370 teka ing Deer Lake, NL jam 11:40 wektu lokal, lan pesawat Swoop WO750 ndharat kanggo pisanan ing Big Apple, ing Bandara Internasional John F. Kennedy ing New York jam 10:15 wektu lokal.

Wiwit penerbangan pertama maskapai kasebut tanggal 20 Juni 2018, Swoop wis nglayani luwih saka patang yuta lelungan, nyambungake Kanada menyang 33 tujuan ing limang negara sing beda-beda kanthi total 52 rute sing saiki digunakake, lan luwih saka 28,000 penerbangan sing dioperasikake sajrone patang taun kepungkur.   

"Swoop wis nggedhekake kanthi cepet ing taun iki kanggo nyukupi panjaluk lelungan udhara sing durung nate ditindakake sadurunge wong Kanada wis rong taun suwene," ujare Bob Cummings, Presiden Swoop. "Kita seneng banget kanggo ngrayakake ulang tahun kaping papat ing jaringan sing mentas ditambahake karo lelungan lan mitra bandara, lan kanthi perayaan khusus ing metropolis paling gedhe ing Amerika, New York City. Kanthi armada enom 16 pesawat Boeing 737 ing layanan ing pungkasan mangsa panas, ana lelungan sing luwih terjangkau banget!

"Kanthi ewu wong Kanada numpak pesawat Swoop saben dina kanggo nyambung maneh karo kanca lan kulawarga, kita bangga ngerti manawa kita bisa lelungan luwih akeh tinimbang sadurunge, liwat tarif sing trep lan terjangkau banget," ujare Cummings. .

"Kasuksesan Swoop ora bakal bisa ditindakake tanpa dhukungan saka lelungan Kanada, mitra bandara, lan mesthine wong-wong kita, Swoopsters, sing melu misi kita nggawe perjalanan udara luwih gampang diakses lan terjangkau."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...