Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Asosiasi aviation negara | wilayah Tujuan News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Penerbangan Asia: Inspirasi tumindak sing jelas kanggo tuwuhing penerbangan

Penerbangan Asia: Inspirasi tumindak sing jelas kanggo tuwuhing penerbangan
penerbangan asia

Ing diskusi babagan kedadeyan ing wilayah Asia Pasifik ing sektor perjalanan lan penerbangan, Peter Harbison saka Pusat Penerbangan wis ngobrol karo Subhas Menon, Direktur Jenderal Asosiasi Airlines Asia Pasifik, lan Mario Hardy, sing dadi kepala Asia Pasifik Asosiasi Plancongan (PATA).

  1. Lalu lintas penumpang nuduhake sawetara pratandha urip ing pungkasan taun 2020 sanajan siji digit, nanging paling ora ana ing arah sing bener.
  2. Januari 2021 ndeleng nomer balapan mundur, malah luwih murah tinimbang ing taun 2020.
  3. Kanggo penerbangan, lapisan perak minangka kargo sing bisa ditindakake kanthi apik amarga permintaan panjaluk barang dagangan lan vaksin luwih cepet.

Peter Harbison miwiti diskusi takon apa perkembangan sing kedadeyan ing penerbangan Asia babagan kaslametané maskapai, dhukungan pamrentah, uga entri anyar sing pancen menarik kanggo kita nalika maju ing jagad pasca COVID sing bakal dikarepake.

Waca - utawa lungguh lan ngrungokake - iki CAPA - Pusat Penerbangan acara karo ahli pariwisata lan pariwisata kasebut.

Subhas Menon:

Yo wis Lalu lintas lalu lintas nuduhake sawetara pratandha urip ing pungkasan taun 2020, November, tuwuhing wulan ing saben wulan, nanging paling ora ana ing arah sing bener. Kajaba iku, ana akeh optimisme amarga ditemokake vaksin lan wiwitan peluncuran vaksin. Kabeh kedadeyan ndadak ing pungkasan taun 2020 lan '21 ora diwiwiti kanthi apik. Januari kita ndeleng angka balapan mundur, malah luwih murah tinimbang ing taun 2020.

Penjualan ing ngarep kabeh katon surem. Lapisan perak yaiku kargo. Kargo bisa ditindakake kanthi apik amarga ana permintaan sing luwih cepet kanggo pengiriman barang dagangan uga vaksin, distribusi vaksin uga mbantu kargo. Dina iki, Singapore Airlines mung ngumumake yen kerugiane dikurangi amarga penghasilan kargo. Ana pratandha sing apik, nanging mesthine yen nomer penumpang mudhun, kapasitas mudhun, uga sawetara barang sing murah banget.

Ora pati mandheg mung gumantung karo kargo. Pamrentah sejatine nyebabake kasus virus ing Eropa lan Amerika uga mutasi virus. Ngerti manawa dheweke dadi luwih ketat karo kontrol tapel wates. Meh kabeh negara ing Asia nyatane nggawe watesan babagan lelungan, malah nglarang wong teka saka negara tartamtu, yen asale saka Inggris utawa Afrika Selatan. Kuwi ora apik banget. Aku kira kabeh padha nggaru, malah Victoria ora ngidini wong-wong saka New South Wales teka. Apa sing ditindakake supaya Sydney-siders teka ing Singapura? Ana sing duwe. Hong Kong Singapura gelembung bakal dadi gedhe.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...