Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Barbados Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Barbados Ngarahake Mabur Luwih Dhuwur

gambar duweni saka Barbados Government Information Service

Wektune pas kanggo Barbados ngowahi sektor pariwisata kanthi penerbangan ing ngarep usaha kasebut.

Wektu sing pas kanggo Barbados kanggo ngowahi sektor pariwisata, ujare Menteri Pariwisata lan Transportasi Internasional, Senator Lisa Cummins, sing negesake manawa penerbangan kudu dadi prioritas ing upaya kasebut.

Ing Forum Industri Penerbangan Barbados anyar, Senator Cummins ujar manawa ing taun 2020, tim penerbangan digabung lan ditugasake ngembangake kerangka kerja kanggo nambah pariwisata lan masa depan ing jagad pasca-COVID.

"Kita ora bisa diwatesi kanthi mung ndeleng apa sing ana ing ngarep lan kabutuhan langsung kaya sing kita deleng saiki kanthi biaya tampilan jarak jauh sing asring meksa kita ndeleng ing endi sing luwih jelas lan objektif, nggawe kita ora kepenak. ing ngendi kita, lan meksa kita ing ruangan iki dadi agen pangowahan lan transformasi, "ujare Menteri Cummins. 

Senator nerangake yen sukses nambah Pariwisata Barbados lan aviation kudu apa karo bantuan saka pamaréntah kanggo mindhah iku maju. Dheweke ujar manawa pamrentah kudu gelem ngowahi cara mikir lan njupuk risiko kanthi nggawe dhasar kanthi pendanaan lan peraturan lan teknologi anyar ing sektor pariwisata lan penerbangan.

Inisiatif utama sing minangka bagean saka rencana kasebut yaiku proposal kanggo pambentukan Pusat Keunggulan Penerbangan Barbados (BACE).

Pusat iki bakal bisa mindhah transportasi udara maju lan kalebu tujuan kanggo nggawe negara pulo minangka hub kargo lan ngembangake layanan pangopènan lan perbaikan sing luwih apik kanggo pesawat, uga ningkatake layanan bisnis lan VIP.

"Aku pengin kita minangka mitra njupuk tampilan tingkat dhuwur babagan mabur ing sawijining negara nalika kita nggawe visi penerbangan amarga asring ndeleng mudhun lan ndeleng kabeh sing disedhiyakake sadurunge kita menehi perspektif sing ora bisa dideleng nalika ana. lemah mung ngurusi rutinitas saben dinane, ”ujare Menteri.

"Nanging ngluwihi apa sing wis digarap kanggo penerbangan, kita uga kudu ndeleng posisi logistik sing luwih amba sing pengin kita anggep ing Karibia Kidul. Kita wis ndeleng carane wong pindhah kanthi lancar ing koridor udhara menyang segara kanggo pariwisata pelayaran. Apa kesempatan kita kanggo nggawe model anyar kanggo nggabungake kargo maritim lan kargo udara uga minangka model sing mulus?

"Kita setya teka ing kana lan mulane sampeyan ndeleng GAIA lan Pelabuhan Bridgetown bebarengan karo Penanganan Pesawat Karibia bebarengan karo BAASEC kanthi kerjasama sing cedhak karo konsultan kita babagan kerangka logistik kita, sing dilabuhake dening kelas donya lan pelabuhan laut. Kita njupuk tampilan tingkat dhuwur, lan aku butuh sampeyan, pimpinan ing ruangan iki saka sektor umum lan swasta, supaya bisa mlaku bareng karo kita.

Senator Cummins, sing uga Ketua Organisasi Pariwisata Karibia, minangka panyengkuyung wilayah Karibia sing duwe operator regional. Rapat wis dijaluk karo kabeh Menteri Pariwisata ing forum Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) sing bakal teka ing wulan September kanggo ngrembug perjalanan regional, tantangan ing sektor pariwisata lan penerbangan, lan kemitraan potensial.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...