Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan India News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Delhi menyang Vancouver saiki saben dina nganggo Air India

Penerbangan Delhi menyang Vancouver saiki saben dina nganggo Air India
Penerbangan Delhi menyang Vancouver saiki saben dina nganggo Air India
ditulis dening Harry Johnson

Boeing wis kerja sama karo Air India kanggo mulihake 777-300ER sing wis mandheg amarga pandemi COVID-19

Air India dina iki ngumumake kenaikan frekuensi antarane Delhi lan Vancouver, Kanada, saka 3x saben minggu nganti layanan saben dina wiwit 31 Agustus. 

Peningkatan frekuensi iki kanggo nambah lalu lintas ing antarane India lan Kanada lan wis diaktifake kanthi bali menyang layanan pesawat Boeing 777-300ER widebody kanthi konfigurasi telung kelas pisanan, bisnis lan ekonomi.   

Produsen Boeing wis makarya rapet karo Air India sawise akuisisi dening Tata Group kanggo mulihake pesawat sing wis mandheg ing wektu sing suwe amarga pandemi COVID-19 lan alasan liyane. Pemulihan progresif pesawat kasebut wis ngidini Air India nambah ketahanan jadwal lan bakal nambah frekuensi lan jaringan luwih akeh sajrone sawetara wulan.

"Peningkatan frekuensi antarane Delhi lan Vancouver iki ditampa kanthi akeh alasan. Iki minangka tandha pemulihan saka pandemi lan ngrampungake panjaluk pelanggan sing kuwat. Sing luwih penting, iki minangka langkah pertama kanggo mulihake armada Air India lan jaringan internasional," ujare Pak Campbell Wilson, MD lan CEO, Air India.

"We are pleased kanggo nandhani tonggak penting iki, lan tim ing Air India hard ing karya kanggo ngaktifake liyane expansion ing mangsa cedhak,"Panjenenganipun nambah.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Armada widebody Air India saiki ana 43 pesawat, lan 33 wis operasional. Iki minangka dandan sing signifikan saka 28 pesawat sing dioperasikake maskapai nganti saiki. Pesawat sing isih ana bakal bali menyang layanan ing awal 2023.

DELHI - JADWAL VANCOUVER wiwit 31 AGUSTUS 2022

dalanPenerbangan No.Dina operasi Saben dinadeparturerawuh
Delhi-VancouverAI 185Saben05:1507:15
Vancouver-DelhiAI 186Saben10:15   13:15+1

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...