Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Kuwait News wong Saudi Arabia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Penerbangan menyang AlUla saka Dubai lan Kuwait ing flynas saiki

Flynas ngluncurake penerbangan internasional pisanan menyang AlUla
Flynas ngluncurake penerbangan internasional pisanan menyang AlUla.
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan pertama menyang AlUla bakal diresmikake tanggal 19 November 2021, saka Bandara Internasional Dubai sajrone upacara khusus sing bakal ngrayakake sejarah lan warisan AlUla lan promosi layanan perjalanan udara sing menang penghargaan flynas.

  • Wiwit tanggal 19 November 2021, rute internasional pisanan menyang AlUla bakal lepas landas saka Dubai lan Kuwait.
  • Penerbangan pertama tanggal 19 Nopember wektune bertepatan karo acara musik sabanjure ing Maraya. 
  • Faia Younan, soprano enom lan band kelas donya dheweke bakal tampil ing Maraya ing tanggal sing padha.

Flynas, maskapai penerbangan nasional Saudi lan maskapai berbiaya murah terkemuka ing Timur Tengah, ngumumake ekspansi penerbangan paling anyar kalebu penerbangan internasional langsung langsung menyang Bandara Internasional AlUla.

Mulai saka 19th Nopember 2021, rute internasional pisanan menyang AlUla bakal diwiwiti Dubai lan Kuwait. Rute domestik sing ditambahake minangka bagean saka ekspansi kalebu Riyadh, Dammam lan Jeddah. Pengumuman kasebut minangka pisanan sing lelungan internasional bakal entuk akses langsung menyang salah sawijining situs arkeologi lan sejarah sing paling penting ing donya.

Penerbangan pertama menyang AlUla bakal diresmikake tanggal 19th November 2021, saka International Airport Dubai sajrone upacara khusus sing bakal ngrayakake sejarah lan warisan AlUla lan promosi flynas' layanan perjalanan udara sing menang penghargaan.

Ngomentari tonggak sejarah iki, CEO ing flynas Pak Bander Almohanna ngendika, "Kita bungah banget kanggo nggawe AlUla luwih gampang diakses dening kabeh wong sing seneng lelungan ing wilayah kasebut, minangka tujuan sing pancen unik lan ora bakal ngesanake para wisatawan sing paling berpengalaman." Dheweke banjur nambahake, "Kita yakin manawa kemitraan kita karo Komisi Diraja kanggo AlUla bakal dadi salah sawijining faktor sing nyumbang kanggo nggayuh target ambisi Saudi Vision 2030 sing maju posisi Kerajaan minangka tujuan pariwisata regional lan global sing unggul."

Phillip Jones, Kepala Manajemen Destinasi lan Pemasaran Komisi Royal kanggo AlUla (RCU) komentar, "Sajrone millennia, AlUla wis dadi persimpangan peradaban. Oasis kuna kita wis nampani lelungan lan pemukim kanggo nuduhake komoditas, gagasan lan mbangun komunitas. Dina iki minangka tonggak sejarah gedhe kanggo AlUla amarga kita bakal maneh ing rute wisatawan internasional. Pengunjung bisa langsung ngakses AlUla kanthi penerbangan langsung flynas saka Dubai lan Kuwait, kita kepengin ngenalake luwih akeh pengunjung menyang monumentalitas tujuan kasebut.

Penerbangan pisanan ing 19th Nopember wektune pas karo acara musik sabanjure ing Maraya. Faia Younan, soprano enom lan band kelas donya dheweke bakal tampil ing Maraya ing tanggal sing padha.

Jadwal penerbangan internasional lan domestik saka/menyang AlUla yaiku:

  • 4 penerbangan saben minggu antarane AlUla lan Riyadh
  • 3 penerbangan saben minggu antarane AlUla lan Dubai
  • 3 penerbangan saben minggu antarane AlUla lan Jeddah
  • 3 penerbangan saben minggu antarane AlUla lan Dammam
  • 2 penerbangan saben minggu antarane AlUla lan Kuwait

Kanthi tonggak sejarah anyar iki, flynas negesake maneh komitmen kanggo nawakake pilihan tujuan sing menarik lan dikarepake sing cocog karo pangarepan penumpang. Salajengipun, flynas ngupaya ngimbangi panjaluk sing saya tambah akeh ing industri lelungan lan pariwisata sing diarep-arep bakal nyekseni rebound utama ing fase sing bakal teka amarga negara-negara terus pulih saka akibat pandemi COVID-19 sing durung nate kedadeyan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...