Penerbangan Non-Stop Anyar saka Barbados menyang Atlanta lan NYC 

Barbados
gambar duweni saka BTMI
Avatar saka Linda Hohnholz
ditulis dening Linda Hohnholz

Delta Airlines bubar ngumumake bakal nerusake layanan saka Atlanta (ATL) lan Bandara JFK New York City menyang Bandara Internasional Grantley Adams ing Barbados.

Penerbangan non-stop saben dina saka Atlanta bakal diwiwiti ing Nopember iki, dene layanan mingguan saka JFK bakal diluncurake maneh ing Desember. Loro-lorone bakal nyedhiyakake akses sing trep lan lancar menyang salah sawijining tujuan Karibia sing paling nggumunake.  

Peter Mayers, direktur AS kanggo Kementerian Pariwisata Barbados, Inc., nambahake, "Layanan non-stop anyar iki saka rong hub utama AS, Atlanta lan New York City, menehi tandha tonggak penting kanggo kita lan ora mung nambah unsur penak kanggo lelungan nanging bakal luwih nglengkapi upaya kanggo tuwuh lan diversifikasi pasar AS. 

Jadwal penerbangan kaya ing ngisor iki:

Barbados | eTurboNews | eTN

Ekspansi udhara negesake komitmen Barbados kanggo nyedhiyakake akses menyang pulo kasebut kanggo para wisatawan saka pasar utama nalika nyukupi kabutuhan sing terus berkembang. Barbados, sing misuwur amarga pesisir sing resik, budaya sing sregep, lan keramahan sing apik, terus dadi tujuan sing dikarepake kanggo lelungan luang lan bisnis, utamane nalika musim dingin.

"Delta nggawe sambungan penting saka Atlanta lan ing AS sing ngidini para pelanggan tekan tujuan liburan impen kanthi gampang," ujare Joe Esposito, wakil presiden senior Delta Network Planning. "Jadwal paling anyar iki menehi pilihan sing ora ana tandhingane, kanthi nganti 1,000 penerbangan saben minggu menyang papan sing khas ing saindenging Amerika Latin lan Karibia." 

Lelungan saiki bisa Book flights Delta kanggo Barbados ngendi warisan budaya sugih pulo kang, mujur nengen narik ati lan Hospitality unparalleled nunggu. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo pesen pesawat, bukak www.delta.com. Kanggo informasi tambahan ing pulo Barbados, bukak www.visitbarbados.org/

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...