Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan nonstop anyar San José kanggo Palm Springs ing Southwest Airlines

Penerbangan nonstop anyar San José kanggo Palm Springs ing Southwest Airlines
Penerbangan nonstop anyar San José kanggo Palm Springs ing Southwest Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Southwest Airlines ngumumake layanan udara nonstop anyar antarane Bandara Internasional Mineta San José (SJC) lan Bandara Internasional Palm Spring (PSP) sing bakal diluncurake tanggal 6 November 2022.

"Greater Palm Springs wis suwe dadi papan sing populer kanggo lelungan Silicon Valley, lan penerbangan anyar ing Southwest bakal nggawe mangsa iki luwih gampang tinimbang sadurunge," ujare John Aitken, Direktur Penerbangan SJC. "Kita seneng banget yen Southwest terus tuwuh ing SJC sajrone wektu maskapai penerbangan ing saindenging jagad berjuang kanggo ngrampungake panjaluk lelungan."
 
Penerbangan nonstop SJC-PSP Southwest dijadwalake beroperasi saben dina, enem dina saben minggu (kajaba dina Setu).

Pengumuman dina iki nyusul peluncuran penerbangan nonstop saben dina anyar ing tanggal 5 Juni sing nyambungake San José lan Eugene, Oregon, bebarengan karo frekuensi tambahan ing rute munggah lan mudhun ing pesisir Pasifik.
 
Penerbangan nonstop Southwest antarane SJC lan PSP bakal nggabungake layanan saben dina Alaska Airlines ing rute kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...