News Warta cepet USA

Penerbangan Nonstop saka Chicago Midway menyang Bandara Tweed-New Haven. Avelo Airlines

Pesawat penumpang mabur ing langit biru
ditulis dening Dmytro Makarov

 Avelo Airlines dina iki wiwit nglayani Windy City kanthi layanan nonstop menyang Southern Connecticut saka Bandara Internasional Chicago Midway (MDW). Penerbangan kasebut nawakake Chicago gateway sing luwih trep lan terjangkau menyang wilayah New England lan New York.

Tarif siji-arah pambuka antarane MDW lan bandara paling trep ing Connecticut — Bandara Tweed-New Haven (HVN) — wiwit $89* kasedhiya ing AveloAir.com

Ketua lan CEO Avelo Andrew Levy ujar, "Chicago - wektu resmi kanggo ngucapake salam marang Avelo! Njupuk saka Windy City kanggo Southern Connecticut saiki luwih gampang lan luwih terjangkau saka tau. Kita bungah kanggo nyambungake rong ibukutha pizza iki, ngidini kanggo lelungan dawa menyang wilayah New York lan New England kanggo lelungan cepet karo kanca lan kulawarga kanggo nikmati irisan. 

Avelo bakal mabur pesawat Boeing Next-Generation 737-700 ing rute sing diwiwiti tanggal 26 Mei 2022. Rute anyar iki biasane beroperasi patang dina saben minggu. Dina lan wektu penerbangan ing ngisor iki:

dalanMunculTiba
Efektif tanggal 26 Mei:Senin, Kemis, Jum'at & MingguMDW-HVN7: 05 pm10: 05 pm
HVN-MDW4: 55 pm6: 25 pm

"Atas jenenge Walikota Lori E. Lightfoot lan kabeh Departemen Penerbangan Chicago (CDA), aku seneng nampa Avelo Airlines kanggo layanan perdana ing Bandara Internasional Midway," ujare Komisaris Penerbangan Kota Chicago Jamie L. Rhee. "Para wisatawan saiki duwe pilihan anyar kanggo lelungan sing terjangkau antarane New England ing Bandara Tweed New Haven lan" Windy City, "milih Best Big City ing AS dening Conde Nast Traveler kanggo taun kaping lima berturut-turut."

Bandara Tweed-New Haven - The New Haven Way menyang Connecticut

Ing tengah-tengah akeh, antrean dawa, mlaku-mlaku dawa lan kemacetan lalu lintas sing ditemoni ing bandara liyane sing kerep dikunjungi wisatawan menyang lan saka wilayah kasebut, HVN nawakake pengalaman bandara alternatif sing nyenengake lan prasaja. Cedhak HVN menyang sawetara dalan gedhe lan sepur komuter ndadekake bandara Connecticut sing paling trep lan gampang diakses.

Direktur Eksekutif Bandara Tweed-New Haven Sean Scanlon ujar, "Tambahan penerbangan menyang Chicago minangka tonggak penting liyane ing crita sukses sing luar biasa yaiku kemitraan karo Avelo. Wiwit minggu iki, saiki kita nglayani telulas tujuan lan nawakake layanan menyang pusat bisnis utama kanggo pisanan wiwit taun 1990-an. Masa depan cerah ing HVN lan yen sampeyan durung mabur karo kita, ayo ndeleng apa kabeh hype kasebut! 

Paling dikenal minangka omah Universitas Yale, New Haven minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Connecticut lan minangka bagean saka wilayah metropolitan New York. Kutha pesisir wis ngalami-lan terus seneng-renaissance. Ing dalan sing gampang saka New Haven Green ana luwih saka 100 restoran khas, sing nawakake macem-macem kanggo saben langit-langit, lan kutha iki akeh bioskop, musium, lan tujuan blanja kanggo nyukupi kabeh minat lan rasa.  

Pengalaman Lelungan sing Beda, Luwih Apik lan Luwih Terjangkau
Avelo nawakake sawetara opsi unbundled travel-nambahi sing menehi Pelanggan keluwesan kanggo mbayar apa padha rego, kalebu asrama prioritas, tas dicenthang, tas nduwur sirah gawan, lan nggawa pet ing kabin.

Jet utama Boeing 737 NG buatan Amerika Avelo sing dioperasikake saka HVN nawakake pengalaman sing luwih wiyar lan nyaman tinimbang jet regional sing nglayani bandara iki. Pelanggan bisa milih saka sawetara opsi lelenggahan, kalebu kursi karo kamar wentis ekstra, uga jendhela wis dilindhungi undhang-undhang lan lelenggahan aisle.

Avelo dibedakake karo budaya Soul of Service. Budaya kasebut adhedhasar nilai Avelo "One Crew" sing nyedhiyakake pengalaman sing ramah lan ngrawat. Kanthi ngrawat siji liyane lan nduweni komitmen, Avelo Crewmembers fokus ing antisipasi lan mangerteni kabutuhan Pelanggan ing lemah lan ing udara.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar