Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Bahamas Warta cepet USA

Penerbangan Nonstop saka Orlando menyang Pulau Grand Bahama. Bahamasair

Warga Orlando Bakal Seneng Penerbangan Mingguan menyang Freeport

Wiwit Kamis, 30 Juni 2022, Bahamasair bakal mbukak maneh penerbangan nonstop saben minggu saka Bandara Internasional Orlando (MCO) ing Florida menyang Bandara Internasional Grand Bahama (FPO) ing Freeport, Bahama. Pelancong bisa pesen penerbangan kasebut saiki lan miwiti ngrancang petualangan ing kutha paling gedhe nomer loro ing Bahamas.

Penerbangan nonstop mingguan Bahamasair saka Orlando bakal dioperasikake saben dina Senin lan Kemis wiwit 30 Juni nganti 10 September. Tarif pambuka diwiwiti kanthi $ 297.

"Lelungan bali kanthi cara gedhe ing musim panas iki, lan kita siyap. Kita nggawe lelungan kanggo Floridians luwih gampang tinimbang karo layanan nonstop liyane menyang Bahama, "ujare I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "Florida tetep dadi pasar prioritas kanggo Bahamas, lan kita seneng nggedhekake penawaran penerbangan saka negara kasebut kanthi pilihan nonstop saben minggu saka Orlando ing Bahamasair."

Ana kegiatan kanggo saben jinis lelungan ing Grand Bahama, uga pangembangan anyar.

  • Taman Nasional Lucayan - Taman Nasional Lucayan minangka taman sing paling kerep dibukak nomer loro ing Bahama. Taman 40-hektar iki minangka papan kanggo salah sawijining sistem guwa jero banyu sing paling dawa ing donya, uga alas pinus sing apik, kali bakau, terumbu karang lan Pantai Gold Rock sing misuwur ing donya.
  • Karang Vita - Karang Vita, peternakan karang berteknologi tinggi sing tujuane kanggo mulihake terumbu karang sing wis mati, saiki mbukak kanggo umum. Nggunakake teknologi fragmentasi mikro sing canggih, peternakan kasebut tuwuh karang 50 persen luwih cepet tinimbang tingkat pertumbuhan normal lan nandur karang sing mentas ditanam bali menyang terumbu karang sing rusak supaya bisa urip maneh.
  • Grand Lucayan Sale - A rebirth ana ing cakrawala kanggo Grand Bahama Island minangka tawaran wis ditampa kanggo tuku Grand Lucayan, resort beachfront dumunung ing kutha rame Freeport. Electra America Hospitality Group (EAHG), tenan investasi real estate, wis mlebu menyang persetujuan karo Lucayan Renewal Holdings kanggo tuku resort kanggo $ 100 mayuta-yuta, karo meh $ 300 yuta ing renovations ngrancang. Persetujuan kasebut dijangkepi bakal rampung ing musim panas 2022, kanthi renovasi lan konstruksi bakal ditindakake.
  • Festival Musim Panas Goombay - Ing festival kasebut, sampeyan bisa nemu musik Bahamian langsung, masakan lokal sing apik, Seni lan Kerajinan Bahama asli, Junkanoo lan liya-liyane. Acara iki dianakake saben minggu ing dina Kemis wiwit jam 6.00 nganti tengah wengi ing wulan Juli ing pantai Taino.

Kanggo sing ngarep-arep kanggo uwal mangsa, penerbangan nonstop saka Orlando menyang GBI bakal bali 17 November 2022 - 12 Januari 2023 lan kasedhiya kanggo dipesen saiki. 

Babagan BAHAMAS

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...