Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong Pernyataan Pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan Reno-Tahoe menyang Santa Rosa anyar ing aha!

Penerbangan Reno-Tahoe menyang Santa Rosa anyar ing aha!
Penerbangan Reno-Tahoe menyang Santa Rosa anyar ing aha!
ditulis dening Harry Johnson

Lelungan bisa ngganti drive papat nganti limang jam utawa layover nglarani kanthi cepet 57 menit penerbangan nonstop langsung ing aha!

Merek luang ExpressJet Airlines, aha! dadi bagéan saka wilayah Santa Rosa/North Bay Area kanthi penerbangan nonstop perdana saka Reno tanggal 14 Juli 2022.

Penerbangan pertama iki diwiwiti aha! layanan antarane Bandara Internasional Reno-Tahoe lan Bandara Charles M. Schultz-Sonoma County.

"Kita ngormati banget saka sambutan sing hangat sing wis kita lakoni wiwit ngumumake Santa Rosa minangka salah sawijining rute paling anyar aha! - malah Snoopy ngrayakake karo kita saiki!" ngandika Tim Sieber, kepala saka ExpressJetiku ah! unit bisnis. "Kita seneng bisa nyedhiyakake penumpang kanthi penerbangan tanpa henti sing gampang antarane Reno-Tahoe lan Santa Rosa - rong tujuan sing nawakake campuran petualangan kutha lan rekreasi ruangan."

Pelancong bisa ngganti drive papat nganti limang jam utawa persinggahan sing lara kanthi penerbangan nonstop 57 menit kanthi cepet. Flights bakal operate saben Kamis lan Minggu mangkat saka Reno Tahoe International Airport ing 3:40 pm PT tekan ing Charles M. Schulz–Sonoma County Airport ing 4:37 PT. Penerbangan bali bakal mangkat saka Santa Rosa jam 5:15pm PT lan tekan Reno-Tahoe jam 6:12pm PT.

"Sambungake loro hot spot rekreasi iki minangka tambahan Fantastic kanggo bandara lokal kita,"Sa James Gore, Ketua Dewan Pengawas Sonoma County lan wakil kanggo District 4, kang kalebu bandara. "Iki menehi warga kita kesempatan kanggo seneng kabeh sing wilayah Reno-Tahoe wis kurban lan menehi residents Northern Nevada alesan kanggo plesiran negara anggur musuhan-free. Win-win mutlak kanggo loro pasar.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

ah! iku merek luang ExpressJet Airlines. aha! ngupaya kanggo nyedhiyani lelungan ing komunitas cilik, akeh sing wis suda layanan udhara liwat dasawarsa kepungkur liwat panggabungan maskapai, karo trep, cendhak, penerbangan nonstop kanggo tujuan kualitas dhuwur kaya wilayah Reno-Lake Tahoe. Saliyane nawakake rega regane, penerbangan nonstop, aha! bakal rauh partner karo resorts, kasino lan wisata kanggo "bundel" paket vacation regane. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...