Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Canada Warta cepet

Penerbangan Saint John-Toronto anyar ing Swoop

Dina iki, Swoop, maskapai paling murah ing Kanada, ngluncurake penerbangan perdana menyang Bandara Saint John (YSJ) saka Bandara Internasional Pearson (YYZ) Toronto. Pesawat Swoop WO366 mangkat saka Toronto sore iki jam 5:25 ET, nampa sambutan sing anget nalika tekan ing Saint John jam 8:40 wektu lokal.

Sadurungé minggu iki, Swoop nandhani penerbangan pisanan menyang New Brunswick kanthi layanan perdana antarane Hamilton lan Moncton, lan ing mangsa panas iki, maskapai kasebut bakal miwiti layanan saka Moncton menyang Edmonton. ULCC anjog ngembangaken kanthi cepet ing saindhenging negara, fokus ing Atlantik Kanada, ngendi dikarepake kanggo layanan udhara terjangkau wis tekan dhuwur anyar.

"Minangka maskapai ultra-ora larang ing Kanada, kita seneng kanggo nerusake ekspansi ing New Brunswick dina iki kanthi penerbangan perdana menyang Saint John," ujare Bert van der Stege, Kepala Komersial lan Keuangan, Swoop. "Kita ngerti manawa lelungan udhara sing terjangkau minangka integral kanggo miwiti maneh lan pemulihan pariwisata lan seneng nggedhekake ngarsane ing Atlantik Kanada ing musim panas iki."

"Kedatangan Swoop Airline nambah momentum sing luar biasa ing provinsi kita nalika nyumbang kanggo ekonomi lan nggawe luwih akeh proyek kanggo New Brunswickers," ujare Premier New Brunswick Blaine Higgs. "Kita ngerti manawa ana wong sing kepengin ngunjungi lan pindhah menyang provinsi sing apik lan duwe pilihan liyane sing bisa ditindakake bakal mbantu kita terus sukses."

"Aku bungah krungu manawa Swoop Airlines nggawe penerbangan perdana menyang Bandara Saint John. Iki minangka bukti maneh yen kutha kita minangka tujuan wisata sing penting lan pemulihan ekonomi kita kuwat. - Donna Noade Reardon, Walikota Saint John

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...