Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News Pernyataan Pers tanggung jawab Singapore Korea Kidul Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Singapura menyang Seoul anyar ing Air Premia

Penerbangan Singapura menyang Seoul anyar ing Air Premia
Penerbangan Singapura menyang Seoul anyar ing Air Premia
ditulis dening Harry Johnson

Mitra Changi Travel International minangka Agen Penjualan Umum kanggo Singapura, Air Premia, bakal miwiti operasi kanthi layanan 3x saben minggu

Maskapai penerbangan asal Korea, Air Premia, bakal miwiti penerbangan pertama menyang Singapura saka Korea wiwit tanggal 16 Juli 2022.

Penawaran unik Air Premia minangka Pembawa Layanan Hibrida mbedakake saka saingan. Kanthi fokus ing rute jarak menengah lan dawa, Air Premia ngisi kesenjangan ing pasar kanthi nepaki rute sing ora bisa mabur operator murah, lan operator layanan lengkap ora bisa menehi rega sing menarik. Model hibrida ngluwihi pesaing ing babagan rega, kenyamanan lan kualitas. Sacara strategis, Air Premia nyuda biaya operasional amarga kabeh armada mung kalebu pesawat Boeing 787-9 - model irit bahan bakar generasi paling anyar. Iki ditambah karo konfigurasi kursi rong kelas lan jarak kursi sing diparengake kanthi wiyar kanggo ngoptimalake pemanfaatan lan kenyamanan ruang nalika nyedhiyakake pamirsa sing luwih akeh.

Kanthi kemitraan karo Changi Travel International (CTI), rute Korea-Singapura Air Premia bakal dadi penerbangan penumpang pertama maskapai kasebut ing njaba Korea. Minangka GSA Air Premia kanggo Singapura, CTI bakal ngawasi kabeh dodolan tiket ing ngarep B2B lan B2C. "Kanthi Korea dadi tujuan immensely populer kanggo Singaporeans lan kosok balene, kita bungah kanggo kurban lelungan Nilai luwih lan pengalaman unggul kanggo lelungan", ngandika Ricky Chua, Kepala CTI.

Myongseob Yoo, CEO Air Premia, ujar, "Minangka maskapai hibrida pertama ing Korea, kita pengin nggawe perjalanan para wisatawan luwih nyaman lan luwih seneng karo layanan berkualitas kanthi rega sing cukup," lan nambah, "Miwiti Singapura, kita bakal terus beroperasi. rute jarak menengah lan jarak adoh supaya luwih akeh pelanggan bisa ngalami layanan eksklusif Air Premia.

Mitra Changi Travel International minangka Agen Penjualan Umum (GSA) kanggo Singapura, Air Premia, sing misuwur nggabungake kursi lan layanan sing paling apik ing kelas kanthi rega sing cukup, bakal miwiti operasi kanthi layanan 3x saben minggu. Rega tiket diwiwiti saka $320 kanggo Kelas Ekonomi lan $1,040 kanggo Kelas Ekonomi Premium (ora kalebu pajak).

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...