Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Polynesia Prancis Israel News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Tel Aviv lan Tahiti anyar saka Atlanta & Los Angeles ing Delta

Penerbangan Tel Aviv lan Tahiti anyar saka Atlanta & Los Angeles ing Delta
Penerbangan Tel Aviv lan Tahiti anyar saka Atlanta & Los Angeles ing Delta
ditulis dening Harry Johnson

Delta Air Lines ngluncurake rute nonstop sing durung tau dioperasikake saka Los Angeles menyang Tahiti tanggal 17 Desember 2022.

Pelanggan Delta sing siap lelungan ing ndonya bakal entuk luwih akeh tujuan sing bakal ditambahake menyang dhaptar ember kanthi ngluncurake rute nonstop sing durung tau dioperasikake saka Los Angeles menyang Tahiti, wiwit tanggal 17 Desember. Maskapai iki uga bakal nambah layanan nonstop saka Atlanta menyang Tel Aviv wiwit Mei sabanjuré.

"Nawakake pelanggan kita akses anyar lan tambahan menyang powerhouses budaya internasional iki penting kanggo prasetya unwavering kita kanggo nyambung donya," ngandika Joe Esposito, Delta Air Lines' Wakil Presiden Senior - Perencanaan Jaringan. "Nalika kita terus nandur modal ing posisi maskapai utama ing Atlanta lan Los Angeles, kita ngerti manawa para pelanggan bakal seneng konektivitas sing ora ana tandhingane menyang jaringan global Delta, ditambah karo keramahan sing menang penghargaan, manawa lagi lelungan kanggo bisnis utawa kesenengan."  

Peluncuran tambahan Tel Aviv layanan ndadekke total penerbangan Delta saben minggu kanggo Tel Aviv kanggo 13, saka telung hub US - Atlanta, Boston lan New York-JFK. Lan ing Los Angeles, Delta dibukak maneh phase pisanan saka Delta Sky Way anyar ing LAX awal taun, lengkap karo premier Delta Sky Club; investasi bebarengan $ 2.3 milyar ing kemitraan karo Los Angeles World Airports dijadwal kanggo completion taun sabanjuré.

Maskapai iki nawakake pilihan saka papat pengalaman-Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort + lan Kabin Utama. Sing lelungan ing Delta One bakal seneng fasilitas lan layanan sing dianyari kalebu kit fasilitas Somewhere Somewhere, sprei alus lan nyaman sing digawe saka bahan daur ulang, layanan minuman pra-budhal, dhaharan telung kursus sing dikurasi koki lan panganan cuci mulut dekaden sing nampilake build-your- es krim sundaes dhewe.  

Delta Premium Select, kabin ekonomi premium maskapai kasebut, kalebu luwih akeh ruang kanggo ngendhokke lan nyenyet kanthi kursi sing luwih amba kanthi kursi sing luwih jero lan pijakan kaki sing bisa diatur lan istirahat sikil. Pelanggan kasebut uga bakal nampa kit fasilitas sing dianyari, headset sing mbatalake swara, selimut lan bantal busa memori kanggo mbantu dheweke teka kanthi santai lan seger.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing sasi ngarep, Delta bakal terus ngrembakakake pengalaman Delta Premium Select, kanthi tambahan onboard sing dirancang kanggo kesejahteraan pelanggan lan pengalaman pribadi sing ngluwihi kursi. Pelanggan bisa ngarep-arep pengalaman panedhaan sing luwih dhuwur, titik kontak layanan premium lan kit fasilitas anyar sing nampilake barang-barang penting lelungan sing direncanakake kanthi teliti. Apa pelanggan pengin unwind, turu, karya utawa nyekel munggah ing paling anyar ing-pesawat hiburan ing Delta Studio, padha bisa rencana ing tekan ing panggonan pungkasan refresh lan re-energized.

Kabeh pelanggan bakal duwe akses menyang Wi-Fi onboard lan Delta paling-ing-kelas hiburan seatback, nalika daya munggah piranti dhewe karo daya ing kursi lan bandar USB. Pelanggan uga bakal seneng pilihan pangan lan wedang premium sumilir saka bisnis cilik, supplier saka sak globe lan wadon- lan LGBTQ + -merk.

Delta Vacations, perusahaan Delta Air Lines, bakal nulung wong sing lelungan ngluwihi penerbangan kanthi pengalaman liburan sing luwih dhuwur lan kabeh-ing-siji menyang Tahiti lan Tel Aviv.

Delta nglaporake kemajuan sing tetep ing bali lelungan internasional sajrone asil finansial kuartal Juni 2022. Pendapatan penumpang internasional nuduhake peningkatan sing signifikan sajrone kuartal kasebut amarga watesan lelungan lan syarat tes terus gampang; maskapai wis ajeg diterusake layanan kanggo akeh pasar internasional, kalebu anyar maneh dibukak kanggo Copenhagen, Seoul, Prague lan Tokyo.

Gubernur Georgia Brian Kemp ngandika: "Delta wis sajarah dawa nyambung Georgia menyang donya, lan loro tujuan penerbangan langsung anyar iki bakal nyedhiyani negara kita karo kesempatan kanggo terus wutah karo partners ekonomi penting. Negara Georgia kanthi bangga ndhukung prioritas Delta kanggo nyedhiyakake layanan kanggo Tel Aviv lan Cape Town, lan kita ngarep-arep bisa menehi pilihan lelungan sing ditambahi kanggo wong Georgia, nguatake hubungan internasional lan nggawe hubungan anyar ing wilayah kasebut.

Justin Erbacci, Chief Executive Officer, Los Angeles World Airports, ngandika: "Layanan internasional wis pulih ing LAX, lan kita bungah kanggo tambahan rute anyar kanggo tujuan ing ndonya, nyediakake tamu kita liyane vacation lan lelungan pilihan. Kita bungah yen Delta nambahake rute anyar menyang Tahiti, mbangun layanan lan nggunakake investasi bareng ing fasilitas bandara, kalebu pusat terminal 3 anyar sing bubar dibukak bebarengan ing LAX.

Walikota Atlanta Andre Dickens ngandika: "Omah kanggo bandara paling sibuk ing donya, Atlanta remen kanggo welcome mayuta-yuta lelungan saben taun,"Said Walikota Dickens. "Apa teka kanggo njelajah budaya sregep kutha kita, macem-macem atraksi, utawa mampir ing trip, ana soko kanggo saben wong. Delta Air Lines ana ing ujung pemotongan penerbangan komersial kanthi woro-woro paling anyar babagan layanan groundbreaking menyang Tel Aviv lan Cape Town saka Atlanta. Kita ngarep-arep bisa nambah keramahan marang para penumpang sing arep menyang tujuan kasebut lan bangga nelpon Delta Atlanta's Hometown Airline.

Anat Sultan-Dadon, Konsul Jenderal Israel menyang AS Kidul-Wétan ujar: "We welcome keputusan penting Delta kanggo mulihake penerbangan langsung antarane Atlanta lan Tel Aviv, keputusan sing ditunggu-tunggu dening akeh. Penerbangan langsung iki bakal luwih nguatake hubungan sing cedhak antarane Israel, Negara Georgia lan AS Tenggara lan kita yakin manawa bakal duwe pengaruh sing signifikan lan positif marang hubungan kita ing pirang-pirang lapangan kalebu politik, ekonomi, akademik lan budaya. tukaran.”

Yael Golan, Konsul lan Direktur, Wilayah Kidul AS, Kamentrian Pariwisata Israel ujar: "Pancen apik tenan yen Delta mbalekake rute Atlanta-Tel Aviv sing wiwitane diluncurake luwih saka 16 taun kepungkur. Kanthi meh 250,000 pengunjung sing teka ing Israel ing wulan Juni iki, kita wis meh bali menyang nomer 2019. Kanthi penerbangan iki nyedhiyakake pengalaman lelungan sing luwih gampang kanggo akeh wong Amerika, kita ngarep-arep bisa nambah perjalanan saka Amerika Serikat sisih kidul menyang cathetan anyar. Kita ngormati komitmen Delta sing terus berkembang ing Israel minangka tujuan lan ngarepake nguatake kemitraan iki.

DETAIL JADWAL

ATLANTA – TEL AVIV (TLV)

Bakal beroperasi Rebo, Jum'at, Minggu ing Airbus A350-900

Diwiwiti tanggal 10 Mei 2023 (layanan arah kulon diwiwiti tanggal 8 Mei)

Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta - Bandara Internasional Ben Gurion

  • Mangkat saka ATL jam 2:00
  • Tekan TLV jam 9:15 (esuk)

Bandara Internasional Ben Gurion - Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta

  • Mangkat saka TLV jam 11:30
  • Tekan ATL jam 5:55 sore

LOS ANGELES – TAHITI (PPT)

Bakal beroperasi Selasa, Kamis, Setu ing Boeing 767-300ER

Diwiwiti 17 Desember 2022

Bandara Internasional Los Angeles – Bandara Internasional Fa'a'ā

  • Mangkat saka LAX jam 11:10
  • Tekan PPT jam 6:10

Bandara Internasional Fa'a'ā - Bandara Internasional Los Angeles

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...