Warta cepet USA

Pengacara ing Kasus Serangan Seksual Terhadap American Airlines Nggoleki Sidang Anyar

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Juri diwenehi instruksi sing salah sanajan hakim setuju kanggo ngganti

Pengacara sing makili mantan pramugari American Airlines ing kasus serangan seksual marang maskapai kasebut njaluk nyoba anyar sawise sinau para juri ing kasus kasebut diwenehi instruksi hakim wis sarujuk kanggo mbusak saka biaya juri.

Minggu kepungkur, juri nemokake koki selebriti sing disewa dening Amerika nyatane nyerang Kimberly Goesling sacara seksual, nanging gagal menehi tanggung jawab kanggo serangan kasebut marang maskapai kasebut.

Nanging nalika nyemak wangun putusan juri, pengacara Ms. Goesling nyumurupi salah sawijining pitakonan sing kudu dijawab dening juri kalebu baris sing ditolak pengacara penggugat ing pengadilan, lan sing wis disepakati pengadilan kanggo mbusak.

"Iki dudu teknis hukum. Iki minangka pengadilan sing menehi pitunjuk marang para juri sing ora netepi hukum, "ujare pengacara Rob Miller saka Miller Bryant LLP ing Dallas. "Iki penting amarga sawise putusan, kita ngomong karo sawetara juri lan bagean sing diomongake yaiku sing nggawe dheweke kesandung."

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Gerakan Pak Miller nyuwun supaya pengadilan nyisihake putusan kasebut lan mrentahake pengadilan anyar ing kasus kasebut. Kanggo mriksa salinan gerakan kasebut, klik kene.

Sidang mung rampung kalebu kesaksian saka Ms. Goesling, sing nerangake perawatan dheweke dening maskapai kasebut sawise nglaporake serangan 2018, sing kedadeyan ing kamar hotel ing Jerman. Dheweke ngandhani para juri babagan diserang dening koki selebriti sing disewa Amerika tanpa mriksa latar mburi. Bukti ing kasus kasebut nuduhake maskapai kasebut terus makarya sanajan sawise ngerti tuduhan sadurunge marang dheweke amarga penyalahgunaan alkohol lan tumindak sing ora cocog karo wanita.

Dheweke pisanan ngandhani umum babagan kedadeyan dheweke - lan peran Amerika ing - ing video Facebook lan Instagram 2021. Mbak Goesling pensiun saka maskapai kasebut ing Desember 2021. Dolan maring metooaa.com kanggo informasi luwih lengkap.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...