Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Mahkamah Agung nyerang Topeng Wajib Kritis ing Sekolah PA

ditulis dening editor

Pengadilan sisih karo Amistad Project, bali kontrol kanggo tuwane lan Papan sekolah lokal.

Sawise putusan Pengadilan Tinggi Pennsylvania dina iki ngilangi mandat topeng sekolah ing saindenging Gubernur Tom Wolf, Phill Kline, direktur The Amistad Project, ngetokake pratelan ing ngisor iki:

"Sawetara pejabat pemerintah nggunakake COVID kanggo ngatur maneh sifat pamrentahan kita, lan nglanggar prinsip demokrasi lan kebebasan pribadi sajrone proses kasebut. Pengadilan Tinggi Pennsylvania wis sarujuk yen iki kudu mandheg.

"Keputusan kanggo mbutuhake topeng ing sekolah yaiku salah sawijining sing cocog karo dewan sekolah kanthi konsultasi karo wong tuwa. Pejabat negara ngliwati proses demokratis normal kanggo ngetrapake pesenan iki, lan pengadilan iki nindakake tugase kanthi ngilangi overreach eksekutif.

"Kita percaya yen kasus iki, bebarengan karo kasus liyane Proyek Amistad sadurunge Pengadilan Tinggi AS nantang panggunaan kekuwatan polisi, minangka kasus kritis kanggo nglindhungi kamardikan individu lan hak konstitusional wong tuwa lan bocah-bocah. Kita bakal terus kerja kanggo nglindhungi hak-hak kasebut lan supaya bisa dibenerake ing pengadilan lan yurisdiksi liyane.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...