Rapat (MICE) Warta cepet USA

Lush Experiences mengeti 43 taun ing Virtuoso Travel Week

Lush Experiences ngrayakake meh setengah abad - 43 taun luwih tepat - nekani Minggu Perjalanan Virtuoso.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Virtuoso Travel Week, kang dianakaké 13-19 Agustus ing Las Vegas, ndadekke bebarengan ewu Travel Advisors lan panyedhiya Hospitality saka sak donya lan taun iki, Lush Experiences, salah siji saka dodolan premier, marketing lan organisasi perwakilan travel, mengeti meh setengah abad. saka rawuh ing show. Lush Experiences Co-Founders Giuseppe Di Palma lan Brad Beaty duwe gabungan 43 taun nekani acara kasebut. Kajaba iku, Lush bakal digabung karo ora kurang saka 19 properti anggota sing nekani pertunjukan sing dadi rekor bisnis lan bisa uga dadi rekor perusahaan perwakilan umume.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...