Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Montserrat Warta cepet Pariwisata

Ngalami Montserrat kaya turis

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Enem dina lan luwih saka 10 kesempatan wis direncanakake supaya warga lan pengunjung bisa ngalami sawetara tur lan pengalaman sing ditawakake bisnis lokal sajrone Minggu Pariwisata, 25 September nganti 1 Oktober 2022, sing disponsori dening PBB Pembangunan. Program (UNDP).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...