Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Award Winning Botswana Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Ethiopia Ghana Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Nigeria wong Qatar Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Penghargaan Pariwisata Continental Anyar Diwenehake dening Dewan Pariwisata Afrika

Penghargaan Pariwisata Kontinental Dewan Pariwisata Afrika

Kanggo ngakoni tugas mulya sing ditindakake para pamimpin pamrentah Afrika lan kepribadian utama liyane kanggo pengembangan lan promosi pariwisata ing Afrika, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) menehi penghargaan Pariwisata Continental kanggo sawetara pimpinane.

  1. Ing kapercayan ATB, para delegasi saka njaba Afrika Wétan melu Ekspo. Antarane kalebu perwakilan saka Ethiopia, Botswana, Nigeria, Ghana, lan Qatar.
  2. Lembaga pariwisata kontinental nyedhiyakake penghargaan kanggo kepribadian utama ing Afrika sing mandhegani pembangunan tur sukses.
  3. Penghargaan ATB Continental diwenehake marang kepribadian saka kabeh zona geografis ing Afrika.

Panampa pisanan saka Penghargaan Pariwisata Kontinental ATB 2021 yaiku Presiden Tanzania, Samia Suluhu Hassan, minangka pengakuane amarga komitmen lan sumbangane kanggo gawe banjur promosi pariwisata Tanzania.

Presentasi kasebut Dewan Pariwisata Afrika (ATB) penghargaan dianakake ing dina Sabtu nalika dibukak resmi Expo Pariwisata Daerah Afrika Wétan Pertama (EARTE) sing ditindakake ing kutha wisata Arusha ing Tanzania Lor.

Presiden wis nuntun nyusun dokumenter Royal Tour nampilake Tanzania papan wisata, kalebu inisiatif liyane sing ditindakake Presiden kanggo ningkatake pangembangan pariwisata ing Tanzania lan Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika diwenehi mandhiri kanggo promosi lan fasilitasi pangembangan pariwisata lan pembangunan ing saindenging bawana.

Menehi penghargaan bergengsi kanggo Kepala Negara Tanzania, Ketua ATB, Mr. Cuthbert Ncube, ujar manawa pimpinan Tanzania wis yakin manawa industri pariwisata rebound ing tengah pandemi COVID-19.

Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, nampa penghargaan kasebut atas jenenge Presiden.

Panampa liyane saka Penghargaan Kontinental Dewan Pariwisata Afrika 2021 yaiku Menteri Pariwisata lan Budaya Sierra Leone, Dr. Memunatu Pratt, sing kalebu kepribadian utama sing nekani EARTE saka njaba blok Komunitas Afrika Wétan (EAC).

Sawise nampa penghargaan kasebut, Dr. Pratt ujar manawa dheweke seneng melu EARTE lan seneng ndeleng pameran pariwisata regional liyane ing Afrika. Dheweke bakal ngirim ide menyang negara-negara Afrika Barat kanggo nggawe pameran pariwisata sing padha.

Nomer liyane sing nampa penghargaan ATB yaiku Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro; Pak Najib Balala, Menteri Pariwisata Kenya; Pak Moses Vilakati, Menteri Pariwisata Kerajaan Eswatini; lan Menteri Pariwisata Botswana, Philda Kereng.

Ekspo Pariwisata Regional EAC diwiwiti saben dina Setu, 9 Oktober, nganti dina iki, 11 Oktober. Peserta diwenehi kesempatan kanggo ngunjungi papan wisata utama ing Tanzania nganti tanggal 16 Oktober, kalebu atraksi satwa sing populer.

Expo Pariwisata regional, sing pertama digawe ing wilayah Afrika Wétan, kanggo promosi obyek wisata sing kasedhiya ing negara anggota EAC, Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, lan Sudan Kidul.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

Share to...