News Warta cepet Singapore

Penghargaan Pariwisata Singapura 2022: Kontribusi Sajrone Covid-19

ditulis dening Dmytro Makarov

35 individu lan organisasi diakoni sore iki ing Penghargaan Pariwisata Singapura 2022 amarga nuduhake ketahanan, inovasi lan keunggulan layanan ing tengah-tengah tantangan pandemi COVID-19 taun kepungkur.

Diatur dening Papan Pariwisata Singapura (STB), lan dianakake ing Hotel Shangri-La, upacara penyajian Penghargaan Pariwisata Singapura dirawuhi dening Pak Alvin Tan, Menteri Negara Perdagangan lan Industri, lan Budaya, Komunitas lan Pemuda.

Ketua Eksekutif STB Keith Tan ngandika: "Usaha kabeh finalis penghargaan lan panampa spur kabeh industri pariwisata kanggo prestasi luwih. Semangat ketangguhan lan kreatifitas bakal dadi luwih penting nalika kita metu saka pandemi kanggo ngrebut maneh panjaluk lan mesthekake Singapura tetep dadi tujuan rekreasi lan MICE sing unggul ing donya.

Ana 81 finalis kanggo Pengalaman ExcellenceEnterprise Excellence, Layanan Pelanggan, Top lan Anugrah khusus kategori taun iki.

11 panampa kanggo Top lan Special Awards

Penghargaan Top

One Kampong Gelam lan Group ONE Holdings saben nampa a Penghargaan Pengakuan Khusus kanggo nampilake ketahanan lan ngirim produk lan pengalaman kreatif lan inovatif.

• One Kampong Gelam (OKG) miwiti acara lan aktivitas anyar kanggo nguri-uri lan netepake Kampong Gelam minangka distrik budaya sing sregep. OKG ngluncurake proyek lampu Hari Raya pertama ing wilayah kasebut sajrone luwih saka sepuluh taun, kanthi pertunjukan proyeksi cahya sing pertama ing Masjid Sultan. Iki uga ngowahi lan nambah semangat ing wilayah kasebut kanthi Hall of Fame graffiti resmi pisanan ing Asia Tenggara, kanthi ngowahi hoardings konstruksi dadi atraksi seni jalanan.

• Group ONE Holdings (ONE) minangka penyelenggara acara pertama sing dadi pilot acara olahraga langsung internasional ing taun 2020, kanthi uji coba pra-acara lan langkah-langkah manajemen sing luwih aman. Dheweke nuduhake pengalaman karo penyelenggara acara liyane, mbukak dalan kanggo acara liyane kanggo dilanjutake ing 2021. ONE terus nganakake acara kanthi aman lan sukses, nalika nggawe inovasi lan ngembangake penawaran produk sajrone pandemi.

Penghargaan Khusus kanggo Kelestarian

Selaras karo ambisi Singapura dadi tujuan kutha sing paling lestari, Grand Hyatt Singapore, Marina Bay Sands lan Resor World Sentosa padha dianugerahi saben Penghargaan Khusus kanggo Kelestarian.

  • Grand Hyatt Singapore ngetrapake inisiatif kelestarian sing duwe pengaruh, kayata ngowahi sampah panganan dadi pupuk lan nyuda jejak karbon kanthi nginstal pabrik bertenaga gas kanggo nyedhiyakake 30% kebutuhan listrik hotel.
  • Marina Bay Sands (MBS), sing diakoni minangka papan MICE netral karbon pisanan ing Singapura, nggunakake teknologi cerdas ing operasi kanggo ndhukung kelestarian. MBS uga wis komersialisasi kelestarian kanthi nggabungake menyang penawaran lan program - contone, kanthi nawakake wisata kelestarian.
  • Resorts World Sentosa (RWS) ngetrapake macem-macem inisiatif kelestarian sing komprehensif ing wilayah kayata netralitas karbon, manajemen sampah, efisiensi energi lan keanekaragaman hayati. Minangka tandha komitmen kelestarian, RWS uga nyedhiyakake pendanaan S$10m kanggo RWS-NUS Living Laboratory kanggo ningkatake konservasi keanekaragaman hayati ing Singapura. Penghargaan Khusus kanggo Majikan Paling TeladanHospitality Timur Jauh lan Marina Bay Sands padha diwenehi saben Penghargaan Khusus kanggo Majikan Paling Teladan, kanggo ngembangake lan ngetrapake kabijakan sing duwe pengaruh kanggo nahan lan nglatih maneh karyawan sajrone pandemi.
  • Hospitality Timur Jauh mbentuk tim khusus kanggo nglatih lan nglengkapi staf kanthi katrampilan ngluwihi peran kerjane. Organisasi kasebut uga ngenalake program kanggo ningkatake kesejahteraan fisik lan mental karyawan lan ngluncurake skema pitulungan finansial kanggo karyawan sing butuh.
  • Marina Bay Sands aktif nyengkuyung upskilling ing antarane karyawan lan ngetrapake inisiatif kanggo nglindhungi kesejahteraan fisik lan mental karyawan lan kulawargane. Keragaman lan inklusi minangka nilai inti ing filosofi perekrutan organisasi, lan terus nyewa Penyandang Disabilitas (PWD). Penghargaan Khusus kanggo Perawatan KomunitasMarina Bay Sands, The Fullerton Hotel Singapore, Trip.com Travel Singapore lan Tan Siok Hui saka Conrad Centennial Singapore nampa Penghargaan Khusus kanggo Perawatan Komunitas, kanggo nampilake kepedulian lan pamrih marang masyarakat sing luwih akeh sajrone pandemi.
  • Marina Bay Sands ngleksanakake program keterlibatan komunitas internasional sing amba kanggo luwih saka 24,000 ahli waris ing macem-macem segmen kanthi kabutuhan sing beda-beda. Upaya kasebut nyuda rasa ora aman pangan, ngatasi pengasingan sosial lan ningkatake ketahanan bencana kanggo para ahli waris kayata kulawarga berpendapatan rendah, panti jompo, wong tuwa sing manggon dhewe, buruh migran lan komunitas sing kurang beruntung ing India.
  • Fullerton Hotel Singapore nampilake komitmen kanggo mbangun komunitas sing peduli lan inklusif liwat program penjangkauan lan bimbingan. Iki fokus ing enem pilar utama: Wanita, Pemuda, Senior, Komunitas, Warisan lan Kesejahteraan. Hotel kasebut uga nganakake kegiatan ing macem-macem kampanye kayata Dina Jantung Sedunia, Wulan Kesadaran Kanker Payudara, Parade Ungu lan Dina Wanita Internasional, ing ngendi bagean saka asil saka macem-macem drive sumbangan diwenehake marang para ahli waris.
  • Trip.com Travel Singapore ngluncurake kampanye Pay It Forward sing ngidini warga nyumbang voucher SingapoRediscovers. Kampanye iki banjur menehi inspirasi marang mitra pesenan liyane sing sah kanggo menehi pilihan sumbangan sing padha kanggo voucer.
  • Siok Hui nampilake kepemimpinan teladan kanthi nyopir macem-macem acara tanggung jawab sosial ing Conrad Centennial Singapore, kanggo mbantu wong sing kurang beruntung. Dheweke uga nuduhake rasa ora duwe pamrih kanthi menehi sukarela wektu ing macem-macem organisasi nirlaba lokal, sanajan ing njaba jam kerja.

Rong puluh papat diakoni kanggo prestasi sing luar biasa

24 individu lan organisasi uga diajeni amarga prestasi sing luar biasa ing kategori Layanan Pelanggan, Experience Excellence lan Enterprise Excellence.

Ing tartamtu, Ayo Tur Lampu Minyak Merah: Chinatown Stories Alive lan Swara: Kenangan Kampong Lorong Buangkok padha dijenengi bebarengan Pengalaman Tur sing Luar Biasa kanggo nyediakake immersive, pengalaman teater adhedhasar lokasi tur lan periode wektu.

Hotel Klan diakoni minangka Pengalaman Hotel Pinunjul. Iki ngembangake macem-macem kolaborasi lintas sektor, nggabungake menyang macem-macem layanan kanggo menehi tamu pengalaman anyar lan asli.

Mangga waca:

• Lampiran A kanggo dhaptar lengkap panampa penghargaan lan finalis Singapore Tourism Awards 2022

Sorotan foto saka upacara penghargaan bakal kasedhiya kene saka 24 Mei, 2200h. Mangga kredit gambar kanggo Singapore Tourism Board.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar