Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Rapat (MICE) News wong Resorts tanggung jawab Pernikahan Romantis Blanja Parks tema Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Pengunjung internasional mbuwang $ 12.7 milyar ing AS ing wulan April

Pengunjung internasional mbuwang $ 12.7 milyar ing AS ing wulan April
Pengunjung internasional mbuwang $ 12.7 milyar ing AS ing wulan April
ditulis dening Harry Johnson

Miturut data paling anyar sing ana gandhengane karo pariwisata sing dirilis dening Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional AS (NTTO), ing April 2022:

  • Pengunjung internasional mbuwang $12.7 milyar kanggo lelungan menyang, lan kegiatan sing ana gandhengane karo pariwisata ing Amerika Serikat, mundhak 136 persen dibandhingake April 2021.
  • Amerika ngentekake $10.9 milyar kanggo lelungan ing luar negeri, ngasilake keseimbangan surplus perdagangan $1.8 milyar kanggo sasi kasebut - sasi kaping enem berturut-turut nalika Amerika Serikat entuk keseimbangan surplus perdagangan kanggo lelungan lan pariwisata.
  • Kanggo pisanan wiwit Februari 2020, 'Kuitansi Wisata' nyumbang luwih saka setengah (54%) saka total ekspor lelungan.
  • April nandhani titik dhuwur ing babagan mbuwang pengunjung internasional saben wulan ing Amerika Serikat wiwit woro-woro COVID-19 ing Februari 2020.

Komposisi Belanja Saben Wulan (Ekspor Wisata)

  • Resi Plancongan 
    • Tuku barang lan layanan sing gegandhengan karo lelungan lan pariwisata dening pengunjung internasional sing lelungan ing Amerika Serikat gunggunge $6.8 milyar ing April 2022 (dibandhingake $1.5 milyar ing April 2021), mundhak 352 persen yen dibandhingake taun sadurunge.
    • Kanggo perspektif pra-pandemi, kuitansi lelungan gunggunge $11.7 milyar ing April 2019. Barang lan layanan kasebut kalebu panganan, penginapan, rekreasi, hadiah, hiburan, transportasi lokal ing Amerika Serikat, lan barang-barang liyane sing ana gandhengane karo lelungan internasional.
    • Kuitansi lelungan nyumbang 54 persen saka total ekspor lelungan lan pariwisata AS ing April 2022.
  • Resi Tarip Penumpang
    • Tarif sing ditampa dening operator AS saka pengunjung internasional gunggunge $2.0 milyar ing April 2022 (dibandhingake karo $732 yuta ing April 2021), mundhak 174 persen yen dibandhingake karo taun sadurunge. 
    • Kanggo perspektif pra-pandemi, Amerika Serikat ngekspor $3.4 milyar kanggo layanan transportasi udara penumpang ing April 2019. Kuitansi kasebut minangka pengeluaran warga asing ing penerbangan internasional maskapai penerbangan AS.
    • Kuitansi tarif penumpang udakara 16 persen saka total ekspor perjalanan lan pariwisata AS ing April 2022.
  • Medis/Pendidikan/Pekerja Jangka Pendek
    • Pengeluaran kanggo pariwisata sing gegandhengan karo pendidikan lan kesehatan, bebarengan karo kabeh pengeluaran miturut wates, musiman, lan buruh jangka pendek liyane ing Amerika Serikat gunggunge $3.9 milyar ing April 2022 (dibandhingake $3.2 milyar ing April 2021), mundhak 24 persen nalika dibandhingake karo taun sadurunge.
    • Kanggo perspektif pra-pandemi, belanja iki gunggunge $5.0 milyar ing April 2019.
    • Pariwisata medis, pendhidhikan, lan biaya tenaga kerja jangka pendek udakara 31 persen saka total ekspor perjalanan lan pariwisata AS ing April 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...