Dewan Pariwisata Afrika Airlines Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Nigeria Uni Emirat Arab

Penipuan Pamrentah Nigeria Nimbulake Maskapai Emirates Reaksi

syekh al mualla
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri penerbangan ora entuk dhuwit sing dibutuhake amarga sawetara negara terus ngalangi repatriasi dana maskapai saka penjualan tiket.

Sapa sing bisa lolos kanthi nyolong sah? Sampeyan kudu dadi pemerintah.

Sasi pungkasan, International Air Transport Association (IATA) ngandika Nigeria ditahan rregane kira-kira $450 yuta sing ditampa dening maskapai manca operasi ing negara. Iki mbebayani utamane nalika nyoba diluncurake maneh Pariwisata Afrika lan penerbangan global liwat COVID-19.

Masalah kasebut ora mung diisolasi ing Afrika. Bangladesh, Libanon, lan liya-liyane minangka bagean saka penipuan global iki nggawe kahanan sing durung mesthi kanggo maskapai internasional lan penerbangan global.

Nanging, Afrika katon minangka wilayah sing paling ora aman ing donya nalika nerangake maskapai sing bisa ngumpulake dodolan lokal.
Rolas negara ing Afrika melu penipuan iki.
Nigeria, minangka ekonomi Afrika sing gedhe banget, minangka pelanggaran paling awon lan duwe utang udakara $ 450 yuta kanggo maskapai penerbangan asing.

Zimbabwe ngetutake $100 yuta, Aljazair 96 yuta, Eritrea 79 yuta, lan Ethiopia 75 yuta.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Supaya adoh, mung Alain St. Ange, Wakil Presiden saka World Tourism Network, ndesek Pemerintah kanggo njaga reputasi ing ora ngidini tumindak iki marang operator maskapai manca. "Kapercayan ing pasar lan Pamrentah penting kanggo maskapai nimbang tujuan internasional anyar." St Ange minangka mantan menteri sing ngurus penerbangan ing Seychelles.

Tdheweke Internasional Asosiasi Transportasi Udara (IATA) dikonfirmasi Nigeria nahan revenue udakara $450 yuta saka maskapai manca sing beroperasi ing negara kasebut.

Kamil Al Awadhi, wakil presiden Afrika lan Timur Tengah, IATA, bubar ngandika iki ing rapat umum taunan 78th lan KTT transportasi udara donya ing Doha, Qatar.

Emirates Airlines sing berbasis ing Dubai saiki njupuk langkah kanggo nyuda layanan kanggo operasi ing Nigeria. Jadwal suda bakal diwiwiti tanggal 15 Agustus 2022.

Iki warta ala kanggo konektivitas, rega, lan pariwisata Nigeria lan Afrika.

Maskapai kasebut ujar ing surat sing ditujokake marang Hadi Sirika, menteri penerbangan, tanggal 22 Juli 2020, lan ditandatangani dening Sheik Majid Al Mualla, wakil presiden senior (DSVP), urusan internasional maskapai Emirates.

Tembung sing tepat saka surat dening Emirates menyang Pamrentah Nigeria:

Menteri Penerbangan ingkang minulya
Menteri Penerbangan Federal
Lampiran 3, Kompleks Sekretaris Federal
Shehu Shagari Way
Maitama, Abuja
Nigeria


Paduka,

Salam saking Dubai. Kita pitados bilih layang iki ketemu sampeyan uga.
Kanthi ati sing abot, aku nulis kanggo ngandhani babagan rencana pengurangan operasi Emirates menyang Nigeria.

Wiwit tanggal 15 Agustus 2022, Emirates bakal kepeksa nyuda penerbangan saka Dubai menyang Lagos saka 11 saben minggu dadi 7 saben minggu. Kita ora duwe pilihan nanging njupuk tindakan iki kanggo nyuda kerugian sing terus dialami Emirates amarga dana diblokir ing Nigeria.

Ing Juli 2022, Emirates duwe dana US $ 85 yuta sing ngenteni bali saka Nigeria. Angka iki mundhak luwih saka $US 10 yuta saben wulan, amarga biaya operasional 11 penerbangan saben minggu menyang Lagos lan 5 menyang Abuja terus diklumpukake.

Dana iki dibutuhake kanthi cepet kanggo nyukupi biaya operasional lan njaga kelangsungan komersial layanan kita menyang Nigeria. Kita mung ora bisa terus operate ing tingkat saiki nalika ngadhepi kerugian sing saya tambah akeh, utamane ing iklim pasca-COVID-19 sing tantangan.

Emirat nyoba nyegah kerugian kanthi ngusulake mbayar bahan bakar ing Nigeria ing Nairas, sing paling ora bakal nyuda siji unsur saka biaya sing terus-terusan, nanging panjaluk kasebut ditolak dening supplier.

Iki tegese ora mung bathi Emirates nglumpukake, nanging kita uga kudu ngirim mata uang keras menyang Nigeria kanggo njaga operasi kita dhewe. Kangge, bathi kita ora bisa digayuh, malah ora entuk bunga kredit.

Dhuh Gusti, iki dudu keputusan sing wis ditindakake kanthi gampang. Pancen, kita wis ngupayakake kerja sama karo Bank Sentral Nigeria (CBN) kanggo nemokake solusi kanggo masalah iki.

Wakil Presiden Senior kita ketemu karo Wakil Gubernur CBN ing Mei lan ngetutake rapat kasebut kanthi layang menyang Gubernur dhewe ing wulan sabanjure; nanging, ora ana respon positif sing ditampa. Rapat uga dianakake karo bank Emirates dhewe ing Nigeria lan kerja sama karo IATA kanggo ngrembug babagan ningkatake alokasi FX, nanging kanthi sukses winates.

Senadyan upaya sing akeh banget, kahanan kasebut terus saya rusak. Saiki kita ana ing posisi apes amarga kudu ngethok penerbangan kanggo nyuda kerugian luwih lanjut.

Nalika kita ngormati manawa masalah iki utamane babagan finansial, dhukungan apa wae sing bisa diwenehake bakal ditampa kanthi apik dening Emirates. Kita yakin manawa keterlibatan sampeyan sing penting bakal nggawe prabédan nyata kanggo nambah kahanan sing angel banget iki.
Yen ana perkembangan positif ing dina-dina sing bakal teka, kita mesthi bakal ngevaluasi maneh keputusan iki. Kangge, matur nuwun kanggo pangerten, lan please aran gratis kanggo hubungi kula yen sampeyan pengin ngrembug masalah luwih.
Yours tenanan,

Syekh Majid Al Mualla
DSVP International Affairs

Emirat Layang Nigeria

Sing nggumunake yaiku Nigeria ora mung nyekel revenue saka Emirates lan maskapai asing liyane, nanging uga nggawe maskapai kasebut nandur modal mata uang tambahan kanggo tuku bahan bakar.

Bubar Delta lan United Airlines miwiti layanan kanggo Lagos, Nigeria, paling kamungkinan nonton kahanan karo Emirates kasebut kanthi teliti,.

Ing wulan April, total dana $1.6 milyar diblokir dening 20 negara ing saindenging jagad, saka 1 milyar ing 12 negara Afrika.

Nalika maskapai ora bisa mbalekake dana, iki bakal ngalangi aliran awis lan operasi ora langsung lan mbatesi jumlah pasar sing bisa dilayani.

Konektivitas sing kuat minangka panyengkuyung ekonomi lan ngasilake keuntungan ekonomi lan sosial sing akeh. Saiki dudu wektu kanggo nyetak 'gol dhewe' kanthi menehi risiko konektivitas udara sing penting, "jelas eksekutif IATA.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...