379 Penumpang Aman Sawise Japan Airlines Kacilakan ing Bandara Haneda Tokyo

Japan Airlines crah
Pernyataan Masalah Airbus babagan Kacilakan Japan Airlines Penerbangan JAL516
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise Japan Airlines tabrakan nalika nyedhaki Bandara Haneda Tokyo, kabeh 379 penumpang dievakuasi nalika pesawat kasebut kobong.

Jet Japan Airlines Airbus 350 ing bandara Tokyo Haneda katon kobongan sawise kebangkrutan ing dina Selasa sore sawise pesawat kasebut tabrakan karo pesawat Japan Coast Guard. Nomer identifikasi pesawat yaiku JA13XJ.

Sawijining pejabat ngandika: A Ajaib mung kedaden ing Tokyo Haneda Airport

Pesawat Japan Airlines JL 516 saka Shin Chitose, cedhak Sapporo, Hokkaido, bisa uga tabrakan karo pesawat Penjaga Pantai Jepang ing Bandara Haneda. Kacarita kabeh 400 penumpang ing pesawat JL domestik sing dikemas iki kasil dievakuasi lan aman.

Dinas pemadam kebakaran bandara ana ing lokasi kanthi abot nyoba kanggo mateni geni.

Katon sanajan kacilakan lan geni gedhe, sawetara operasi penerbangan ing bandara Haneda terus.
Sawise saben penumpang bisa lolos, kru Japan Airlines ujar:

"Aku ora mikir yen ana sing bakal munggah ing langit maneh !!"

Bandara Haneda kanthi resmi dikenal minangka Bandara Internasional Tokyo, lan kadhangkala diarani Bandara Haneda Tokyo utawa Bandara Internasional Haneda, iku salah siji saka rong bandara internasional sing nglayani Wilayah Tokyo Raya, siji liyane yaiku Bandara Internasional Narita.

Haneda
379 Penumpang Aman Sawise Japan Airlines Kacilakan ing Bandara Haneda Tokyo

Japan Airlines Co., Ltd. dadi maskapai nasional Jepang lan adhedhasar ing Shinagawa, Tokyo. Pusat operasional utama maskapai kasebut kalebu Bandara Internasional Narita lan Bandara Haneda ing Tokyo, bebarengan karo Bandara Internasional Kansai lan Bandara Itami ing Osaka.

eTurboNews bakal nganyari


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): 379 Penumpang Aman Sawise Japan Airlines Kacilakan ing Bandara Haneda Tokyo | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...