Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Penumpang Unruly: Pita sektor penerbangan bebarengan

gambar duweni Gerd Altmann saka Pixabay

Frustasi, nesu, agresi, panganiaya - iki minangka sawetara atribut umum sing ngenali penumpang sing ngganggu utawa ora sopan.

Jeksa Agung bisa ngetokake saka penumpang sing ora sopan nyebar sacara wiyar sajrone lan sawise krisis COVID-19, lan wis saya tambah akeh ing jumlah lan keruwetan kedadeyan ing bandara lan pesawat wiwit iku. Kedadeyan kasebut nduwe pengaruh negatif marang penumpang, majikan, lan buruh lan kudu ditanggulangi kanthi cepet.

Ing statement gabungan sing diadopsi tanggal 16 September ing Brussels, mitra sosial Eropa ing Penerbangan Sipil, diwakili kaya ing ngisor iki:

Organisasi buruh:  

• Federasi Buruh Transportasi Eropa (ETF)

• Pengontrol Lalu Lintas Udara Koordinasi Uni Eropa (ATCEUC)

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

• European Cockpit Association (ECA)

 lan organisasi pengusaha:   

• Dialog Airlines 4 (A4D)

• Asosiasi Maskapai Penerbangan Jaringan Eropa (ENAA)

• Organisasi Layanan Navigasi Udara Sipil (CANSO)

• Asosiasi Maskapai Penerbangan Wilayah Eropa (ERA)

• Airport Council International (ACI Europe)

sarujuk kanggo ngatasi masalah penumpang disruptive bebarengan.

"Tingkat stres lan kerumitan sing saya tambah amarga watesan lan kekurangan staf nyebabake kekerasan verbal lan fisik."

"Lan serangan marang buruh penerbangan kanthi kontak penumpang langsung ing lemah lan ing pesawat, lan utamane dampak sing ora proporsional marang para pekerja wanita, sing nggawe umume buruh garis ngarep," ujare mitra sosial ing pratelan gabungan kasebut.

Mangkono, mitra sosial wis setuju kanggo nggabungake upaya lan nggawe lingkungan sing aman kanggo para pekerja lan penumpang ing bandara lan pesawat.

Antarane liyane, mitra sosial arep melu kerjasama ing mangsa ngarep karo panguwasa nasional, polisi lokal, lan layanan keamanan kanggo ngatur masalah kasebut lan kanthi cepet ngatasi kemungkinan kedadeyan penumpang sing ora bisa diatur. Anggota kru pesawat lan buruh bandara bakal entuk manfaat saka latihan khusus kanggo nangani prilaku negatif penumpang sing ngganggu. Dheweke uga bakal nampa dhukungan kanggo ngatasi masalah kesehatan mental amarga kedadeyan penumpang sing ngganggu.

Minangka kanggo penumpang, fokus pisanan kanggo nyegah kanthi ngelingake aturan sing umum nalika lelungan. Ing kasus sing luwih abot, prilaku sing ora cocog bisa duwe akibat pidana utawa finansial sing disepakati mitra sosial kudu abot. Salajengipun, penumpang bisa dilarang ing bandara utawa maskapai amarga tumindak kasar.

Kanggo pisanan, mitra penerbangan ing dialog sosial ngadeg bebarengan kanggo ngomong NO marang prilaku kasar marang buruh penerbangan lan kolaborasi kanggo nggawe lingkungan sing aman kanggo buruh lan penumpang ing bandara lan pesawat.

latar mburi

Federasi Angkutan Buruh Eropa (ETF) diatur ing 15-16 September 15-16, 2022, ing Brussels, CA Social Partner Konferensi, "Carane kanggo ningkataké dialog sosial konstruktif lan klebu ing aviation?"

Diskusi kasebut utamane fokus babagan cara miwiti maneh dialog sosial ing wektu pasca-COVID lan kepiye mitra SD bisa nindakake dialog sosial sing luwih efisien ing mangsa ngarep. Ing pratelan gabungan, mitra sosial sarujuk kanggo gabung karo upaya kanggo ngatasi salah sawijining masalah panyebaran gedhe sing nyebabake sektor kasebut sajrone pandemi COVID lan musim panas 2022: penumpang sing ngganggu.

Konferensi kasebut uga dadi kesempatan sing apik kanggo mitra sosial ing penerbangan sipil supaya bisa miwiti kerja sama sing migunani ing mangsa ngarep adhedhasar rasa saling hormat lan kanthi nyetel tujuan sing realistis kanggo entuk manfaat kanggo kabeh lan industri kanthi wutuh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...