Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Penumpang WestJet saiki wis mabur sadurunge tekan bandara

Penumpang WestJet saiki wis mabur sadurunge tekan bandara
Penumpang WestJet saiki wis mabur sadurunge tekan bandara
ditulis dening Harry Johnson

Perusahaan teknologi berbasis London, Zamna, ngumumake pilot sistem intelijen digital sing dipatenake karo maskapai Kanada WestJet, ngliwati rute penerbangan internasional sing dipilih antarane Inggris lan Kanada. 

Program pilot, sing bakal diwiwiti ing wulan Juli, bakal fokus ing nambah pengalaman verifikasi dokumentasi perjalanan tamu WestJet sing mabur ing rute antarane Bandara Internasional YYC Calgary lan London Heathrow, lan antarane Bandara Internasional Toronto Pearson lan London Gatwick. 

Program pilot bakal:

  • Gunakake teknologi Zamna sing paling aman, GDPR lan PIPEDA kanggo verifikasi ewonan data penumpang sadurunge tekan bandara, ngidini WestJet langsung ngonfirmasi manawa data identitas lan vaksin sing diwenehake saben penumpang tundhuk karo kabeh syarat peraturan lelungan.
  • Nyedhiyakake katentreman lan jaminan kanggo tamu WestJet - sadurunge teka ing bandara - manawa dokumentasi perjalanan wis diverifikasi lan ditampa kanthi dhaptar mriksa langsung  
  • Ningkatake proses check-in pra-penerbangan kanthi nambah efisiensi digital lan promosi pengalaman sing luwih lancar kanggo para tamu 
  • Mbusak kabutuhan tamu WestJet kanggo nyedhiyani dokumentasi tambahan nalika padha teka ing bandara
  • Ngleksanakake paningkatan ing solusi digital lan situs web utama WestJet, didhukung dening teknologi Zamna sing ora katon

Irra Ariella Khi, CEO Zamna, nerangake: "Saben dina, maskapai kudu ngolah lan verifikasi paspor, visa, lan data kesehatan para penumpang - lan mriksa syarat-syarat lelungan peraturan sing terus-terusan owah-owahan, sing beda-beda saka tujuan menyang tujuan. WestJet - kanthi prasetya sing nggumunake kanggo nyedhiyakake pengalaman tamu sing paling apik - dadi mimpin ing Amerika Utara kanthi nggunakake teknologi sing wis ana kanggo ngatasi masalah kasebut.

"Ing Zamna, kita yakin pondasi kabeh lelungan internasional yaiku paspor - dokumen sing diakoni ing saindenging jagad lan standar sing digarisake dening Organisasi Penerbangan Sipil Internasional. Iki sebabe kita jangkar kabeh data lelungan - apa informasi identitas lan visa, utawa status vaksinasi - menyang paspor. Teknologi kita langsung mriksa data iki nglawan syarat tapel wates lan lelungan langsung, tegese maskapai bisa siyap apa wae lan penumpang bisa teka ing bandara kanthi kapercayan yen dheweke bakal bisa munggah pesawat kanthi mung siji dokumen ing tangane: paspor."

Kanthi pendekatan maju kanggo pengalaman tamu, WestJet mimpin dalan kanggo mesthekake penumpang ing rute sing dipilih disetujoni lan siap mabur sadurunge tekan bandara. 

Natalie Farand, Wakil Presiden, Pengalaman Tamu, WestJet nambahake: "Ing WestJet, kita setya menehi layanan pelanggan sing luar biasa kanggo mayuta-yuta tamu sing mabur saben taun. Kita terus-terusan berinovasi kanggo menehi pengalaman sing lancar kanggo para tamu lan teknologi Zamna minangka cara sing kita telusuri ing lingkungan perjalanan sing dinamis lan berkembang iki. Kanthi teknologi Zamna sing nguwasani syarat verifikasi kanggo check-in ing penerbangan sing dipilih antarane Kanada lan London UK, para tamu bakal entuk jaminan lengkap manawa dokumen perjalanan wis tundhuk supaya bisa mabur.

Nggunakake luwih saka 50 yuta verifikasi paspor sing wis rampung kanthi kemitraan karo maskapai penerbangan global liyane, teknologi Zamna ora katon ing latar mburi kanggo mbuktekake manawa data paspor penumpang bener lan bisa dipercaya. Saka ing kono, informasi vaksinasi utawa visa sing sadurunge digandhengake karo paspor ora dikunci kanggo digunakake ing mangsa ngarep. Toolkit intelijen digital dinamis Zamna dilengkapi karo sawetara kapabilitas sing ngidini maskapai global nanggapi kanthi cepet owah-owahan ing syarat-syarat regulasi sing diwajibake pemerintah ing sembarang panggonan.

"Kita bangga yen Zamna wis dipilih dening WestJet - ing antarane maskapai paling gedhe ing Amerika Utara - kanggo pilot nggunakake solusi intelijen digital kanggo nambah pengalaman verifikasi tamu kanthi signifikan ing rute sing dipilih," tutup Khi. 

Kolaborasi antarane Zamna lan WestJet Airlines nandhani conto pisanan ing Amerika Utara babagan solusi digital sing ora katon kanggo verifikasi data lelungan kanthi lancar nglawan syarat perjalanan langsung sadurunge tekan bandara sing digunakake ing rute penerbangan internasional komersial.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

Share to...