Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

China negara | wilayah budaya News Sustainable

Peranan Panda Raksasa ing Perlindhungan Perubahan Iklim ing China

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sungrow, pemasok solusi inverter lan panyimpenan energi global kanggo energi sing bisa dianyari, ngumumake kerja sama karo The Nature Conservancy (TNC) kanggo nandur pring lan wit-witan sing ambane luwih saka 33 hektar sajrone limang taun ing Taman Nasional Panda ing Deyang, provinsi Sichuan, China.

Taman Nasional Panda Raksasa yaiku dumunung ing China Tengah sing ngliwati provinsi Sichuan, Ningxia, lan Shaanxi. Taman nasional iki lagi dikembangake lan bakal nyakup 67 cadangan panda sing ana. Panda raksasa minangka simbol apik ing China lan salah sawijining makhluk sing paling nggumunake ing ndonya.

Iki minangka upaya kanggo nglindhungi keanekaragaman hayati lan tumindak proaktif marang owah-owahan iklim.

Panda raksasa minangka anggota kulawarga bruwang sing paling langka lan kalebu kewan sing paling kaancam ing donya. Taman Nasional Deyang Panda ora mung dadi papan panda raksasa, nanging uga dadi papan kanggo akeh spesies kewan liyane. Nanging, bencana alam, kalebu lindhu, longsor, lan aliran lebu bisa dadi tantangan kanggo wong-wong mau. 33 hektar saka pring lan wit-witan bakal nyepetake reboisasi taman lan nyerep 7,500 ton karbon dioksida ing telung dekade sabanjure.

Minangka warga global sing darmabakti kanthi inisiatif tanggung jawab perusahaan sing kuat, Sungrow selaras karo prinsip UNGC babagan penetapan target keanekaragaman hayati. "Nglindhungi habitat kewan langka kaya panda raksasa minangka kontribusi kanggo nambah keanekaragaman hayati. Kita matur nuwun kanggo dhukungan TNC lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo organisasi nirlaba internasional liyane kanggo ngatasi krisis iklim, "ujare Cao Renxian, Ketua Sungrow.

Kajaba iku, minangka pemain pivotal ing industri sing bisa dianyari, Sungrow njamin proyek PV sing diwenehake saestu lestari liwat spektrum tujuan ekologis lan bisa dibiayai ing mangsa ngarep. Contone, sawetara proyek sing dikuwasani bisa ngowahi ara-ara samun dadi padang rumput, ngowahi tambang batu bara sing ambruk dadi peternakan solar sing ngambang, lan ndandani tanah sing kontaminasi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...