Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Akupunktur lan Perawatan Jamu kanggo Pets karo Kanker lan Penyakit Nemen

ditulis dening editor

Akupunktur, obat-obatan herbal lan opsi non-tradisional liyane saya tambah populer kanggo nambani pets sing nandhang kanker, gagal ginjal kronis, nyeri abot sing ana gandhengane karo arthritis kronis lan penyakit liyane, malah nambah umur kanggo pasien geriatrik lan ningkatake kualitas urip.

Akupunktur kanggo pasien geriatrik, perawatan kanker sing diwiwiti kanthi jamu lan nutrisi, lan perawatan alternatif kanggo kondisi neurologis umum minangka topik sing bakal disinaoni dening dokter hewan saka sak ndonya saka para ahli kedokteran hewan sajrone puncak virtual "Level Up: Integrative Medicine", sing diwenehake dening Komunitas Veterinary Amerika Utara (NAVC), Selasa lan Rebo, 19 lan 21 April.

"Amarga akeh wong sing mbukak obat integratif kanggo nambani penyakit ing manungsa, pendekatan sing padha saiki ditrapake kanggo mbantu kewan-kewan supaya bisa urip luwih suwe lan nikmati kualitas urip sing luwih apik," ujare Dana Varble, DVM, CAE, Kepala Pegawai Veteriner NAVC. "KTT virtual Level Up minangka conto liyane babagan carane NAVC mbukak lawang kanggo profesional Veterinary ing endi wae kanggo sinau babagan kemajuan kesehatan kewan sing bisa langsung digunakake ing praktike."

Akupunktur nawakake pilihan perawatan alternatif kanggo pasien geriatrik ing ngendi perawatan konvensional bisa uga angel. Sajrone sesi "Pendekatan Integratif kanggo Pasien Geriatrik," Huisheng Xie, BSvm, MS, PhD, profesor Universitas Chi, lan Profesor Emeritus ing Universitas Florida lan Universitas Pertanian China, bakal ngrembug babagan carane akupunktur bisa nyuda rasa nyeri, ngenthengake liyane. penyakit lan ndawakake urip kewan kanthi kualitas urip sing luwih apik.

"Kualitas urip ing kewan geriatrik minangka salah sawijining keprihatinan utama kanggo pamilik pet lan dokter hewan. Akupunktur dianggo ing kabeh awak kanthi ngrangsang macem-macem sistem internal sing mbantu awak nanggapi nyeri lan malah ndandani jaringan sing rusak, "ujare Dr. Xie. "Apa sing digayuh karo akupunktur yaiku kewan kasebut njaga kualitas urip sing paling dhuwur sabisa sadurunge pungkasane urip, sing asring bisa ngluwihi telung nganti limang taun."

Peserta puncak "Level Up: Integrative Medicine" uga bakal sinau babagan perawatan integratif kanggo kondisi neurologis umum sing diamati ing praktik Veterinary umum. Deanne Zenoni, DVM, CVSMT, CVMRT, CVA, dokter hewan asosiasi ing Tops Veterinary Rehabilitation lan Chicago Exotics Animal Hospital uga minangka instruktur ing Healing Oasis, bakal mimpin diskusi sing jero babagan carane olahraga lan hidroterapi bisa digunakake kanggo nambani. patients karo myelopathy degenerative, penyakit mengaruhi sumsum balung mburi kang bisa mimpin kanggo pincang, kangelan karo undhak-undhakan utawa wegah kanggo nindakake aktivitas tartamtu.

"Kaya ing wong, kita target wilayah sing lemah lan kerja kanggo mbantu asu kasebut njaga utawa entuk mobilitas mandiri. Hydrotherapy minangka penguatan awak kabeh amarga resistensi banyu, nanging daya apung lan anget mbantu ningkatake bobot lan sawetara gerakan pet, "ujare Dr. Zenoni. "Latihan minangka perkara sing bisa ditindakake ing omah minangka bagean saka rutinitas saben dina."

Kajaba iku, para peserta KTT bakal sinau babagan obat herbal lan diet bisa mbantu kewan kanthi diagnosis kanker. Nicole Sheehan, DVM, CVA, CVCH, CVFT, MATP, pemilik Whole Pet Animal Hospitals, bakal menehi kuliah rong bagian sing nyritakake babagan cara jamu lan nutrisi digunakake, saliyane perawatan konvensional, kanggo ningkatake kualitas urip, maksimalake kaslametan. kaping, lan nyedhiyani Sastranegara praktis kanggo nduweni pet kanggo kontribusi kanggo proses marasake awakmu, ing ngarep.

"Level Up" minangka seri acara virtual anyar sing dikembangake dening NAVC lan diselenggarakake ing platform pendhidhikan virtual, VetFolio, kanggo mbantu para profesional Veteriner njupuk karir menyang tingkat sabanjure. Pendaftar bisa nampa nganti patang jam pendidikan terus.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...