Kabar Kawat

Perawatan Anyar Kanker Prostat Lanjut ing Wong Dewasa

ditulis dening editor

Accord BioPharma, divisi khusus AS saka Intas Pharmaceuticals, Ltd. fokus ing pangembangan onkologi, imunologi, lan terapi perawatan kritis, dina iki ngumumake peluncuran emulsi injeksi CAMCEVI™ (leuprolide) 42mg AS kanggo perawatan kanker prostat ing wong diwasa. Accord BioPharma mimpin distribusi ing AS US Food and Drug Administration nyetujoni Aplikasi Obat Anyar (NDA) saka CAMCEVI saka Foresee Pharmaceuticals tanggal 25 Mei 2021.

CAMCEVI minangka formulasi steril leuprolide mesylate kanggo injeksi subkutan sing pisanan sing kasedhiya ing jarum suntik sing wis diisi tanpa kudu dicampur. Ing label mbukak, sinau siji-lengan saka 137 wong diwasa sing nampa 42mg saka CAMCEVI ing Dina 0 lan Minggu 24, CAMCEVI nawakake penindasan testosteron sing konsisten kanggo ngecor tingkat sawise injeksi awal, saka Minggu 4 nganti Minggu 48. CAMCEVI ngirim ora digunakake. ing pasien kanthi hipersensitivitas kanggo analog GnRH utawa GnRH amarga reaksi anafilaksis sing bisa ditindakake.1 Reaksi salabetipun sing paling umum (≥10%) sing kedadeyan sajrone wektu tindak lanjut rata-rata 336 dina yaiku hot flush, hipertensi, reaksi situs injeksi, saluran napas ndhuwur. infeksi, nyeri muskuloskeletal, lemes, lan nyeri ing ekstremitas.

Pasien sing layak sing diresepake CAMCEVI bakal duwe akses menyang layanan dhukungan, kayata solusi pitulungan copay komersial, program pitulungan pasien, lan hotline klinis staf perawat sing menehi jawaban on-demand kanggo pitakonan saka pasien utawa tim perawatan. Layanan dhukungan pasien iki dirancang kanthi unik kanggo nyukupi kabutuhan populasi pasien, mbantu ngilangi alangan terapi lan ndhukung pasien sajrone lelungan perawatan kesehatan karo CAMCEVI. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak www.camcevihcp.com.

Kajaba iku, Accord BioPharma nawakake akses profesional kesehatan menyang AccordConnects™, aplikasi seluler sing dirancang kanggo mbantu praktik kesehatan ngatur inventaris praktik CAMCEVI. Aplikasi kasebut mbisakake praktik kesehatan kanggo mindhai barcode kanggo log kanthi akurat CAMCEVI jumlah persediaan fisik, proyek syarat persediaan produk mangsa ngarep, mbukak persediaan persediaan lan laporan pemanfaatan, lan ngidini kanggo traceability maju lan mundur kanggo nemokake produk.

"Peluncuran CAMCEVI AS nuduhake komitmen kita kanggo ngluwihi biologi kedokteran, kanggo ndeleng penyakit saka perspektif pasien lan ngembangake terapi berkualitas tinggi sing nambah pengalaman perawatan sakabèhé," ujare Chrys Kokino, Presiden US BioPharma ing Accord BioPharma.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Informasi Keamanan Penting: CAMCEVI, kaya agonis GnRH liyane, nyebabake paningkatan tingkat testosteron serum sajrone minggu pisanan perawatan sing bisa nyebabake gejala sing luwih parah. Pasien karo lesi vertebral metastatik lan / utawa obstruksi saluran kemih kudu diamati kanthi rapet sajrone sawetara minggu pisanan terapi. Hiperglikemia lan tambah risiko ngembangake diabetes wis dilaporake ing wong sing nampa agonis GnRH. Tingkat glukosa getih kudu dipantau lan dikelola miturut praktik klinis saiki. Tambah risiko infark miokard, pati jantung dadakan, lan stroke wis dilapurake kanthi nggunakake agonis GnRH. Pasien kudu dipantau kanggo penyakit kardiovaskular lan miturut praktik klinis saiki. Terapi kekurangan androgen bisa nambah interval QT. Kejang wis dilaporake ing pasien sing nampa agonis GnRH, kayata CAMCEVI. Ngawasi tingkat serum testosteron sawise injeksi CAMCEVI. Adhedhasar temuan ing studi kewan lan mekanisme tumindak, CAMCEVI bisa nyebabake cilaka janin nalika ditrapake kanggo wanita ngandhut. Reaksi sing paling umum (≥10%) sajrone tindak lanjut rata-rata 336 dina yaiku hot flush, hipertensi, reaksi ing situs injeksi, infeksi saluran napas ndhuwur, nyeri muskuloskeletal, lemes, lan nyeri ing ekstremitas.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...