Kabar Kawat

Perawatan Lini Pertama kanggo Kanker Paru-paru Non-Sel Kecil Nonsquamous

ditulis dening editor

Eli Lilly lan Company dina iki ngumumake yen US Food and Drug Administration (FDA) wis ngetokake surat tanggapan lengkap (CRL) kanggo Aplikasi Lisensi Biologics (BLA) kanggo injeksi sintilimab obat investigasi, inhibitor PD-1 kanthi kombinasi karo pemetrexed lan kemoterapi platinum kanggo perawatan baris pisanan kanggo wong kanker paru-paru non-squamous non-cilik (NSCLC). Sintilimab dikembangake dening Innovent Biologics, Inc. lan Lilly. 

Surat kasebut nuduhake yen siklus review wis rampung nanging FDA ora bisa nyetujoni aplikasi kasebut ing wangun saiki, konsisten karo asil Rapat Komite Penasehat Obat Onkologi ing Februari. CRL kalebu rekomendasi kanggo studi klinis tambahan, khusus uji klinis multiregional mbandhingake standar terapi perawatan kanggo NSCLC metastatik lini pertama kanggo sintilimab kanthi kemoterapi nggunakake desain non-inferioritas kanthi titik pungkasan kaslametané sakabèhé.

Bebarengan karo Innovent, Lilly ngevaluasi langkah sabanjure kanggo program sintilimab ing AS

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...