Kabar Kawat

Perawatan Investigasi Anyar kanggo Kanker Otak

ditulis dening editor

Pusat Kanker John Theurer ing Pusat Kesehatan Universitas Hackensack ngumumake dina iki yen wis ngobati pasien pertama ing negara kasebut kanthi DSP-0390, obat anyar sing diselidiki kanggo glioblastoma kambuh (GBM) lan glioma anaplastik liyane.         

Glioblastoma (GBM) minangka salah sawijining bentuk kanker otak sing paling agresif sing asring kambuh sanajan perawatan standar kayata kemoterapi lan radiasi. Urip luwih saka limang taun arang banget, lan perawatan anyar dibutuhake.

DSP-0390, agen anyar investigasi sing dikembangake dening Sumitomo Dainippon Pharma Oncology ing Cambridge, Massachusetts, minangka inhibitor protein pengikat emopamil (EBP), molekul ing biosintesis kolesterol. DSP-0390 durung disetujoni dening US Food and Drug Administration utawa safety lan khasiat wis ditetepake.

"Awak kita butuh kolesterol kanggo mbangun sel sing sehat lan supaya sel kasebut menehi sinyal siji-sijine," ujare Samuel A. Goldlust, MD, Direktur Medis Neuro-Oncology. "Nanging sel GBM bisa meksa produksi kolesterol dadi overdrive, nyebabake tumor tumor lan pamblokiran EPB bisa nyandhet wutah iki."

Sinau multisenter, Fase 1/2 global iki direncanakake kanggo ndhaptar 70 pasien ing limang pusat tumor otak ing AS lan Jepang.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Uji coba klinis ing GBM wis mulangake yen perawatan tradisional ora cukup kanggo ngalahake tumor sing tantangan iki," ujare George J. Kaptain MD, Direktur Neurosurgical Oncology. "Iku hak istimewa kanggo bisa nawakake pasien kita akses streamline menyang novel, terapi sing ditargetake kanthi molekular kaya DSP -0390, sajrone ngupayakake perawatan kanggo mbantu ngoptimalake kaslametan lan nyuda efek samping."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...