Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Perawatan sing Efektif kanggo Infertilitas Pria lan Wanita

ditulis dening editor

Infertilitas minangka masalah umum kanggo akeh wong. 10-15% saka pasangan kena pengaruh infertilitas, karo lanang lan wadon padha kontribusi kanggo masalah. Umumé, ⅓ masalah infertilitas asalé saka wanita, ⅓ saka lanang, lan ⅓ ana hubungane karo loro-lorone.

Ana macem-macem panyebab perjuangan sing terus-terusan kanggo njaga sistem reproduksi sing sehat lan berfungsi.

Contone, PolyCystic Ovary Syndrome (PCOS) kena pengaruh nganti 20% wanita ing saindenging jagad lan diarani Departemen Kesehatan & Layanan Manungsa AS minangka masalah kesehatan sing "salah siji sing paling umum, nanging bisa diobati, Penyebab infertilitas ing wanita.

Kontributor liyane bisa ditemokake ing bentuk pengurangan konsentrasi sperma sing terus-terusan. Wiwit taun 80-an, AS wis nyuda konsentrasi sperma 1.5% saben taun - kanthi jumlah tikel kaping pindho ing Eropa lan Australia.

Gynov wis nanggapi pitakonan infertilitas kanthi sepasang suplemen diet sing paling canggih. Iki wis kasedhiya (lan populer karo konsumen lan profesional medis) ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad. Ing taun 2022, dheweke uga kasedhiya ing AS

Sing pertama yaiku produk unggulan perusahaan, Gynositol. Suplemen kesehatan wanita iki dikembangake minangka solusi unik kanggo masalah PCOS sing umume ora ditangani.

Rumus kasebut ngemot bahan-bahan utama, diwiwiti karo Myo-inositol. Iki minangka senyawa organik sing asring kurang normal ing wanita sing duwe PCOS lan wis ditampilake kanggo mulihake fungsi ovarium, ningkatake kualitas oosit, lan nyuda resistensi insulin. Gynov uga ngemot 5-MTHF, wangun vitamin B9 sing aktif sacara biologis. Iki uga mbantu mulihake ovulasi lan siklus, nalika nyegah cacat tabung saraf saka embrio nalika meteng direncanakake.

Kanggo wong, Gynov wis ngembangake Isitol. Suplemen kasebut kalebu kombinasi Myo-inositol - sing uga dituduhake mbantu fungsi mitokondria lan mobilitas sperma - uga kompleks antioksidan kalebu:

• N-asetil-sistein;

• Seng;

• Vitamin E;

• B3;

• B6;

• B2;

• 5-MTHF.

Isitol mbantu ngatur kaya stres oksidatif lan fragmentasi DNA lan nduwe pengaruh ngoptimalake kemungkinan meteng.

Infertilitas tetep dadi perjuangan sing terus-terusan kanggo akeh populasi ing donya. Nalika manungsa terus berjuang karo keprihatinan sing saya tambah akeh iki, Gynov nyorot solusi anyar, inovatif, alami lan didhukung ilmu pengetahuan. Saka Gynositol nganti Isitol, Gynov mbantu wanita lan pria mulihake kesehatan reproduksi nalika mbangun masa depan sing luwih apik bebarengan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...