Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Pernyataan Pers Sang Prabu Suleman Kapuloan Pariwisata

Perdana Menteri Kepulauan Solomon nampani turis sing sehat kanthi tangan terbuka

Bocah Kepulauan Solomon
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perdana menteri sing seneng: Sawise 800 dina peteng kanggo lelungan lan pariwisata ing Kepulauan Solomon, negara kasebut bakal mbukak maneh tanggal 2 Juli.

Sawise luwih saka 800 dina, Kapuloan Solomon bakal mbukak maneh tapel watese tanggal 01 Juli kanthi kabeh syarat karantina sing ana bakal langsung dihentikan. 

Ngumumake kabar kasebut, Perdana Menteri Kepulauan Solomon, Manesseh Sogavare ujar manawa karantina bakal diturunake, pengunjung isih kudu divaksinasi kanthi lengkap lan asil tes PCR negatif ditindakake 72 jam sadurunge tekan.

Jangka wektu lengkap iki dimaksudake kanggo entuk manfaat kanggo penumpang sing mbutuhake transit transit sadurunge munggah pesawat menyang Kepulauan Solomon.

Pemangku CEO Pariwisata Solomons, Kepala Layanan Perusahaan, Dagnal Dereveke ujar manawa sawise luwih saka rong taun ora ana ing saindenging jagad, kabar kasebut minangka Hari Surat Merah kanggo negarane lan dheweke lan tim dheweke seneng banget maneh. posisi kanggo welcome pengunjung internasional. 

"Sektor pariwisata kita akeh wis suwe nyiapake dina iki,” ujare.

"Kita wis ngenteni woro-woro iki kanggo sawetara wektu, mula umume pabrik pariwisata negara ing kabeh tujuan tetep sibuk nganyarke fasilitas lan nggawe manawa kita siyap dadi tuan rumah nalika pamrentah nggawe keputusan kanggo mbukak maneh," ujare. ngandika.

"Padha ditrapake kanggo kesiapan COVID - tim kita, bebarengan karo staf Kamentrian Kebudayaan & Pariwisata lan Kementerian Kesehatan, wis nyabrang kabeh negara, ngajari manajemen hotel lan resort lan operator pariwisata babagan apa sing kudu ditindakake kanggo mesthekake. kabeh pengunjung seneng lingkungan sing aman sajrone nginep.

Kegiatan iki, ujare, wis ndeleng luwih saka 80 persen bisnis lan udakara 1000 staf sing ngalami latihan 'Tourism Minimum Standards Extra-Care' lan protokol COVID-aman minangka persiapan kanggo mbukak maneh tapel wates.

"Kita ngerti yen bali menyang papan ing taun 2019 nalika nampa rekor 28,000 pengunjung internasional bakal butuh wektu," ujare Pak Dereveke.

"Nanging industri pariwisata kita wis slamet akeh krisis sajrone pirang-pirang taun, reputasi kita minangka salah sawijining daya tahan lan prestasi."

"Nalika iki minangka wektu sing angel kanggo kabeh wong Kepulauan Solomon, kita yakin, kerja bareng karo mitra industri, kita bisa bali menyang dalan sing ana ing wektu sing relatif."

Pak Dereveke muji keputusan Solomon Airlines yen wiwit tanggal 01 Agustus bakal ngenalake maneh penerbangan reguler ing Kepulauan Solomon lan layanan Australia, Fiji, Vanuatu, lan Kiribati, akeh sing nawakake sambungan menyang layanan maskapai partner saka Selandia Baru, Asia, lan USA.

Iki digabungake karo kabar anyar yen penerbangan Virgin Australia menyang Kapuloan Solomon muga-muga bisa diterusake ing Desember, operator kasebut wis diparengake 360 ​​kursi saben minggu ing saben arah antarane Australia lan Honiara.

Layanan lan sambungan iki, Mr. Dereveke ngandika, bakal muter peran utama ing kemampuan Kapuloan Solomon kanggo nggayuh sawijining pengunjung kunci lan muncul pasar sumber.

www.visitsolomons.com.sb

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...