Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Jerman Rapat (MICE) News Press Release

Perencana acara ngrembug babagan digital, pamikiran fleksibel lan nuduhake 'crita kaslametan' ing dina khusus pendidikan sing disesuaikan

Gambar: Moderator Forum Direktur Agensi Angeles Moreno, Direktur Aliansi Strategis lan Pertumbuhan Bisnis, Strategi TCD IMEX Frankfurt Jerman 2022rrChristoph Boeckheler
ditulis dening Dmytro Makarov

"Nalika tansah migunani kanggo sinau saka saben liyane, kabutuhan saiki saya tambah." Presiden lan CEO ASAE Michelle Mason nemtokake persis kenapa dina pendidikan lan sambungan IMEX dadi penting kanggo profesional acara saka saindenging jagad.

Profesional acara saka agensi, asosiasi lan perusahaan kumpul kanggo sesi sing disesuaikan sedina sadurunge IMEX ing Frankfurt, njupuk Panggonan 31 Mei - 2 Juni.

'Kita ora duwe peta dalan sajrone sawetara taun kepungkur'

Ora nate kritis manawa profesional asosiasi bisa kumpul kaya Michelle Mason nerangake: "Kita ora duwe peta dalan sajrone sawetara taun kepungkur lan sanajan saiki kita mbangun pemulihan lan pertumbuhan bisnis, ora ana organisasi siji sing duwe jawaban. Nuduhake kawruh, pengalaman lan praktik paling apik menehi pimpinan asosiasi kesempatan paling gedhe kanggo berinovasi, ningkatake keterlibatan anggota lan posisi organisasi supaya terus berkembang lan pengaruh.

Saliyane sesi babagan mbangun komunitas, pamrentahan strategis lan DEI, sing nemtokake unsur-unsur Strategi Inklusi Sadar ASAE, yaiku Papan kerja asosiasi ing mangsa ngarep: Donya sing dibentuk maneh dening COVID. Sesi panel nyinaoni kepiye pandhemen kasebut nyebabake akeh asosiasi supaya bisa ndeleng misi lan nilai anggota.

Amy Hissrich, VP, Strategi & Komunikasi Global lan Web ing ASAE lan panelis kanggo sesi kasebut, ujar: "Aku mikir apa sing paling penting sajrone krisis iki - lan pungkasane, sing paling nyemangati kanggo masa depan kita - yaiku pimpinan asosiasi wis dipeksa dadi arang banget adaptasi ing pikiran lan rencana kita. Ana akeh tantangan operasional saben dina sajrone 2+ taun kepungkur sing nantang kita supaya lincah. Amarga kabutuhan, asosiasi dadi responsif lan inovatif amarga ngupaya nyukupi kabutuhan anggota sing berkembang kanthi cepet.

Nuduhake 'crita slamet'

Profesional agensi global saka negara kalebu Australia, Kanada, Dubai, Mesir, India, Meksiko lan AS, ngumpul kanggo ijol-ijolan gagasan lan tantangan ing Forum Direksi Agensi. Forum kasebut nglumpukake perencana agensi saka organisasi kalebu Maritz Global Events, MCI Middle East lan NextStage, sing ing antarane nggawe lan ngirim acara perusahaan, konferensi lan insentif kanggo sektor kalebu teknologi, kesehatan lan sektor publik.

Ing diskusi sore, dimoderatori dening Angeles Moreno, Direktur Aliansi Strategis lan Pertumbuhan Bisnis ing TCD Strategy Consulting, dheweke nuduhake pengalaman lan 'crita kaslametan' kaya sing diterangake dening Karen Soo, CEO Perencana Rapat & Pameran. Diskusi fokus ing kelestarian, tren anyar ing prilaku manungsa lan bisnis kanthi tujuan. 

Data iku kudu ditindakake

Ing Exclusively Corporate, Pelatih Pola Pikiran Paul McVeigh ngenalake pamirsa menyang 'siklus mikir', njaluk supaya bisa ngrancang urip pribadi kaya urip profesional. Nalika ditakoni apa sing "ora dikarepake" ing taun 2022, mayoritas mangsuli 'kaku, burnout utawa tekanan'. Counterpoint - 'apa sing dikarepake ing 2022' - yaiku rasa seneng. Kaya sing dielingake McVeigh, kajaba sampeyan nemtokake kanthi jelas apa tegese rasa seneng, sampeyan ora bakal bisa entuk. “Aja ditipu dening prasaja iki muni. Mung sawetara wong sing njupuk wektu kanggo mikir utawa nemtokake kanthi jelas.

Njupuk tema owah-owahan radikal ing industri acara global, fasilitator Patrick Delaney takon Stephanie DuBois, Kepala Operasi Acara ing SAP. Dheweke nerangake manawa staf sing berpengalaman lan dawa angel 'nglirwakake urip' nalika pandemi. "Kita kudu pindhah saka kabeh sing nyaman lan akrab, nanging kita ngerti yen kita kudu adaptasi. Lan cara kita yakin para pemangku kepentingan internal kudu nandur modal ing acara digital utawa macem-macem lokal, umpamane yaiku data - sampeyan kudu duwe data saiki kanggo mbuktekake maksud sampeyan.

Program dina iki didominasi dening sawetara tema kuwat: planners samesthine kanggo ngirim acara virtual kanggo standar produksi TV tanpa bakat cukup, wektu utawa budget; kesejahteraan karyawan; skills ditransfer lan pembangunan Staff long-term lan kasunyatan sing siklus acara anyar wis diganti rampung. Sponsor, pamiarso lan peserta liyane kabeh kudu 10 kaping touchpoints kanggo melu lan, malah banjur, prasetya bisa dadi menit pungkasan. 

IMEX ing Frankfurt ditindakake 31 Mei - 2 Juni 2022 - komunitas acara bisnis bisa register saiki. Registrasi gratis. 

Fokus Asosiasi - Acara asosiasi dibayangake maneh - acara asosiasi ing jagad hibrida

Gambar: Fokus Asosiasi - Acara asosiasi dibayangake maneh - acara asosiasi ing jagad hibrida. Ngundhuh gambar kene

Perusahaan Eksklusif: Paul McVeigh, Psikolog Kinerja, mantan pemain bal-balan Liga Premier

Gambar: Perusahaan Eksklusif: Paul McVeigh, Psikolog Kinerja, mantan pemain bal-balan Liga Premier. Ngundhuh gambar kene

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...