Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Persetujuan Obat Anyar kanggo Perawatan Radang Okular lan Nyeri

ditulis dening editor

AffaMed Therapeutics dina iki ngumumake yen DEXTENZA wis disetujoni ing Macau, China kanggo perawatan inflamasi okular lan nyeri sawise operasi ophthalmic. Ing 2020, AffaMed Therapeutics mlebu perjanjian lisensi karo Ocular Therapeutix kanggo pangembangan lan komersialisasi DEXTENZA ing Greater China, Korea Selatan, lan pasar ASEAN tartamtu. DEXTENZA saiki disetujoni ing AS kanggo perawatan inflamasi lan nyeri okular sawise operasi ophthalmic lan kanggo perawatan gatal mata sing ana gandhengane karo konjungtivitis alergi.

Dr Dayao Zhao, CEO saka AffaMed komentar: "Kita diwanti-wanti dening kawicaksanan pemerintah Macau lan efisiensi ing ndhaptar terapi novel adhedhasar data uji klinis kuwat saka Ocular's FDA registrasi trials. Tim kita nyiapake aplikasi kanggo nggedhekake indikasi sing disetujoni kanggo nyakup perawatan gatal mata sing ana gandhengane karo konjungtivitis alergi. Kita ngarepake ngluncurake DEXTENZA lan nyedhiyakake produk kasebut menyang pasien ing Macau sanalika bisa.

Kanthi nampa persetujuan iki, DEXTENZA dadi insert intracanalicular pertama sing diluncurake terus-terusan ing Macau sing menehi dosis dexamethasone tanpa pengawet nganti 30 dina kanthi administrasi siji.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...