Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Black Enterprise kanggo Host Women of Power Tech

ditulis dening editor

Black Enterprise bakal dadi tuan rumah pengalaman puncak virtual Women of Power Tech taunan kaping pindho ing dina Rebo, 27 Oktober lan Kamis, 28 Oktober 2021. Ekstensi saka Women of Power Summit, kanthi mantep minangka kumpul paling gedhe lan paling akeh pengaruhe saka kulit ireng ndhuwur. eksekutif perusahaan wanita lan pimpinan bisnis ing Amerika, Women of Power Tech, tuan rumah dening Ally Bank, bakal melu mid- kanggo pemain daya senior-tingkat lan eksekutif C-suite ing teknologi lan bisnis tech-mimpin.

Taun iki, Women of Power Tech dirancang kanggo nguatake para peserta supaya bisa nggawe inovasi lan nglakokake tenaga kerja pasca-pandemi. Para rawuh bakal entuk wawasan babagan kesempatan industri saiki, kalebu fintech, data, lan keamanan siber. Kajaba iku, sesi bakal ngatasi pitakonan angel babagan kekurangan perwakilan wanita kulit ireng ing industri lan kesenjangan akses menyang pendanaan VC kanggo pendiri wanita ireng, kanthi fokus berorientasi solusi. Lan ora bakal dadi acara Women of Power tanpa obrolan jujur ​​saka wanita sing menehi inspirasi, nuduhake kunci babagan carane sukses lan saran strategis babagan carane para peserta uga bisa. Peserta bakal nyambung karo sawetara pengaruh bisnis sing paling sukses ing jaman saiki lan entuk akses langsung menyang perusahaan utama sing pengin merekrut wanita warna sing ambisius kanggo kesempatan tingkat dhuwur ing organisasi.

Pembicara sing dikonfirmasi kanggo pengalaman virtual Wanita Power Tech 2021 kalebu Direktur Ally Pemasaran Multikultur Erica Hughes; CEO tanpa pamisah digital Lauren Maillian; CEO BCA Culture Darbi; Host Podcast & Wartawan Multimedia Lydia T. Blanco; PayPal SVP of Global Regulatory Relations and Consumer Practices Andrea Donkor; Capital One Managing Vice President of People Technology & Accountable Executive for Blacks in Tech, Maureen Jules-Perez; Pendhiri Shiso Aerica Shimizu Banks; Salesforce Wakil Presiden Trailblazer Komunitas & Engagement Leah McGowen-Hare; Walmart Global Tech Emerging Technology VP Desirée Gosby; Wartawan & Editor Samara Lynn; Wakil Presiden Fidelity Investments, Kepemimpinan Agile & Development, Shanell Snyder; Wakil Presiden United HealthGroup Ngaktifake Proses & Teknologi, Panyedhiya Teknik Patricia Jordan; 3C Consulting Pendhiri & CEO, Cornelia Shipley; CEO Katchet Life & Pendhiri Katchet Jackson-Henderson; Keluarga Kabs Chan Kabs; BlackRock Managing Director, Kepala Riset, Analytics & Data Tiffany Perkins-Munn, Ph.D.; Etsy Trend Expert Dayna Isom Johnson; General Motors Manager GM Brand Experiences Lisa Bell; AT&T Asisten Wakil Presiden Manajemen Program Proyek Chanda Collins; Pendiri Heride Kiersten Harris; Direktur Eksekutif Merck Strategi IT Kesehatan Manungsa & Realisasi Nilai Timbal Janel Robinson Edwards; Founder & Project Manager, Tech Women Network & Making Space Initiative Jumoke K. Dada; General Motors Manager of GM Brand Experience, Lisa Bell; Sekutu Direktur Senior IT Jovan Talbert; Open Tech Pledge Co-Founder Camille Eddy; Pengarang, Keamanan informasi "cybersecurity" lan Pimpinan Teknologi Christina Morillo; Google Global Head of Product Security Strategy Camille Stewart, Esq; lan Pendiri & CEO UrbanGeekz Kunbi Tinuoye.

Sesi lan sorotan liyane saka Women of Power Tech:

• Fundamentals saka Pendanaan

• Fintech: Nyebarake Kasugihan

• Pandemi Pivot: Transisi menyang Tech

• Tindakake Dhuwit: Munggah Pengaruh Media Sosial

• Karir ing Keamanan Cyber

• Golek Suku Panjenengan: Nelukake Isolasi Proyek & Budidaya Sponsor

• …lan SING LAIN

"Wanita saka Power Tech bakal pengaruh ibukutha intelektual, pengalaman asli lan bukti buktiaken saka adhine pimpinan paling kuat ing industri teknologi,"Said Black Enterprise Executive Managing Editor Alisa Gumbs. "Ing pungkasan konferensi, para rawuh bakal diwenehi kekuwatan, inspirasi, lan dilengkapi alat sing dibutuhake kanggo ngetrapake strategi kanggo sukses."

Sponsor tuan rumah Women of Power Tech yaiku Ally. Presenting sponsor Cadillac. Sponsor Platinum yaiku BlackRock, Capital One, Merck, Optum lan Walmart. Sponsor perusahaan yaiku AT&T, Fidelity Investments, Paypal, lan Salesforce.

Women of Power Tech wiwit Rebo, 27 Oktober, lan rampung ing Kamis, 24 Oktober 2021.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...