Pesawat Alaska Airlines iki minangka Bom Wektu

Alaska Airlines Grounds Kabeh 65 pesawat Boeing 737 Max-9 sawijining
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

pesawat Alaska Airlines 1982 meh tabrakan, amarga Boeing wis Cut sudhut nalika nerangake safety. Dina iki tuntutan hukum sing diowahi marang Boeing lan Alaska Airlines atas jenenge 22 penumpang ing AK1282 diajukake.

Ing tanggal 5 Januari, nalika mabur saka Portland, Oregon menyang California, pesawat Boeing 737 Max 9 sing mentas diprodhuksi ngalami tekanan sing tiba-tiba lan kuat ing dhuwur 16,000 kaki nalika plug lawang metu saka fuselage.

Lindquist, pengacara, wiwitane nggawa tuntutan hukum ing tanggal 16 Januari, ngaku yen penumpang nandhang cilaka emosional lan fisik, kayata stres, kuatir, trauma, lan gangguan pangrungu. Ing Complaint Amandemen, Lindquist kalebu penumpang tambahan lan nuduh Boeing lan Alaska Airlines saka tumindak luwih saka teledor.

Tuduhan anyar kalebu pratelan, "ana swara whistling sing teka saka sacedhake plug lawang ing pesawat sadurunge pesawat subyek. Penumpang nyumurupi swara singsot lan nggawa menyang perhatian pramugari sing dilaporake ngandhani pilot utawa perwira pertama.

Ora ana tindakan luwih lanjut sing ditindakake, "Sawise pilot mriksa instrumen kokpit, sing konon maca normal."

Salajengipun, Lindquist ngrujuk laporan awal saka National Transportation Safety Board (NTSB), sing nemokake yen yen ana depressurization, lawang kokpit dirancang kanggo njeblug. Pilot lan kru ora diweruhi babagan aspek khusus desain lawang kasebut.

"Kejutan, gangguan, lan kesulitan komunikasi nyebabake kekurangan komunikasi sing tepat antarane kru penerbangan lan penumpang, saengga nambah kebingungan lan stres," miturut tuntutan hukum kasebut. 

Dituduhake Boeing kudu ndandani masalah kontrol kualitas sawise 346 wong tiwas ing kacilakan Max 8.

"Boeing isih ngethok kualitas. Perusahaan ngethok akeh pojok, padha mlaku-mlaku. 

Laporan NTSB nemokake yen Boeing ngirim pesawat kasebut menyang Alaska Airlines kanthi papat baut penahan sing ilang, sing nyebabake plug lawang bocor.

"Pesawat iki minangka bom. Jeblugan bisa kedadeyan ing dhuwur jelajah sing bakal dadi bencana.

Mark Lindquist Law

Antarane 22 penggugat sing kadhaptar ing tuntutan hukum yaiku pasangan karo bayi, ibu lan anak wadon umur 13 taun, lan bocah cilik sing ora ana.

Lindquist ujar manawa para klien "pengin tanggung jawab. Dheweke pengin nggawe manawa iki ora kedadeyan maneh karo sapa wae.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...