Penerbangan SAF pisanan ing donya saka London Heathrow menyang New York JFK

Penerbangan SAF pisanan ing donya saka London Heathrow menyang New York JFK
Penerbangan SAF pisanan ing donya saka London Heathrow menyang New York JFK
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan Virgin Atlantic menehi tandha pisanan ing donya ing 100% SAF dening maskapai komersial tengen Atlantik, mabur ing Boeing 787, nggunakake mesin Rolls-Royce Trent 1000.

dina iki, Virgin Atlantic miwiti lelampahan penting saka London Heathrow menyang New York JFK, nalika ngluncurake pesawat terobosan kanthi bahan bakar Sustainable Aviation Fuel (SAF). Penerbangan iki minangka asil saka gaweyan setaun sing didhukung dening kolaborasi ekstensif, kanthi tujuan kanggo nampilake potensial SAF minangka alternatif sing aman kanggo bahan bakar jet berbasis fosil tradisional. Utamane, SAF kompatibel kanthi lengkap karo mesin, pesawat udara, lan infrastruktur bahan bakar sing wis ana, nguatake daya tahan minangka pilihan panggantos sing lancar.

SAF nduweni peran penting ing dekarbonisasi penerbangan jarak jauh, lan jalur menyang Net Zero 2050. Bahan bakar kasebut, digawe saka produk sampah, nyedhiyakake penghematan emisi siklus urip CO2 nganti 70%, nalika performa kaya bahan bakar jet tradisional. ngganteni.

Nalika teknologi liyane kayata listrik lan hidrogen tetep sawetara dekade, SAF bisa digunakake saiki. Saiki, SAF nuduhake kurang saka 0.1% saka volume bahan bakar jet global lan standar bahan bakar ngidini mung 50% campuran SAF ing mesin jet komersial. Flight100 bakal mbuktekake manawa tantangan kanggo nggedhekake produksi minangka salah sawijining kabijakan lan investasi, lan industri lan pamrentah kudu cepet-cepet nggawe industri SAF UK sing maju.

Uga mbuktekake kemampuan SAF, Flight100 bakal netepake kepiye panggunaane mengaruhi emisi non-karbon pesawat kasebut kanthi dhukungan saka mitra konsorsium ICF, Rocky Mountain Institute (RMI), Imperial College London lan Universitas Sheffield. Panaliten kasebut bakal nambah pemahaman ilmiah babagan efek SAF ing kontrail lan partikel lan mbantu ngetrapake ramalan kontrail ing proses perencanaan penerbangan. Data lan riset bakal dienggo bareng karo industri, lan Virgin Atlantic bakal terus keterlibatan karo karya kontrail liwat Climate Impact Task Force RMI, sing didanai dening Virgin Unite.

SAF sing digunakake ing Flight100 minangka campuran ganda sing unik; 88% HEFA (Hydroprocessed Ester and Fatty Acids) diwenehake dening AirBP lan 12% SAK (Synthetic Aromatic Kerosene) diwenehake dening Virent, anak perusahaan saka Marathon Petroleum Corporation. HEFA digawe saka lemak sampah nalika SAK digawe saka gula tanduran, kanthi sisa protein, lenga lan serat tanduran terus menyang rantai panganan. SAK dibutuhake ing campuran SAF 100% kanggo menehi bahan bakar aromatik sing dibutuhake kanggo fungsi mesin. Kanggo nggayuh Net Zero 2050, inovasi lan investasi sing dibutuhake ing kabeh bahan baku lan teknologi sing kasedhiya kudu dimanfaatake kanggo maksimalake volume SAF uga nerusake riset lan pangembangan sing dibutuhake kanggo nggawa pesawat emisi nol anyar menyang pasar.

Virgin Atlantic setya nemokake cara sing luwih lestari kanggo mabur, ing jalur penerbangan menyang Net Zero 2050, njupuk tindakan ing saben bagean perjalanan. Wis ngoperasikake salah sawijining armada paling enom lan paling efisien bahan bakar lan karbon ing langit, Flight100 mbangun rekor trek 15 taun maskapai kasebut kanggo ngarahake pangembangan SAF ing skala. Secara kolektif, industri lan pamrentah kudu luwih maju, kanggo nggawe industri SAF Inggris lan nyukupi target 10% SAF penerbangan ing taun 2030, nggunakake keuntungan sosial lan ekonomi sing signifikan sing bakal ditindakake - kira-kira kontribusi £1.8 milyar ing Nilai Tambah Bruto menyang UK lan luwih saka 10,000 proyek.

Maskapai kasebut ngakoni SAF Grand Challenge Presiden Biden sing disetel ing 2021 kanggo AS, njanjeni adopsi 3 milyar galon SAF ing taun 2030. Saliyane Undhang-undhang Pengurangan Inflasi, komitmen pamrentah AS kanggo ngrangsang investasi pribadi menyang industri SAF AS nguatake pentinge. kolaborasi sing cedhak ing industri lan global kanggo nggayuh target pengurangan emisi.

Shai Weiss, Chief Executive Officer, Virgin Atlantic ngandika: "Flight100 mbuktekaken sing Sustainable Aviation Fuel bisa digunakake minangka aman, drop-in panggantos kanggo bahan bakar jet asalé fosil lan iku mung solusi sregep kanggo decarbonizing long-haul aviation. Perlu kolaborasi radikal kanggo tekan kene lan kita bangga wis tekan tonggak penting iki, nanging kita kudu terus maju. Ora ana SAF sing cukup lan jelas manawa kanggo nggayuh produksi kanthi skala, kita kudu ndeleng investasi sing luwih akeh. Iki mung bakal kedadeyan nalika kepastian peraturan lan mekanisme dhukungan rega, sing didhukung dening pamrentah, wis ana. Flight100 mbuktekaken yen sampeyan nggawe, kita bakal mabur.

Sir Richard Branson, Pendhiri, Virgin Atlantic ngandika: "Donya bakal tansah nganggep soko ora bisa rampung, nganti sampeyan nindakake iku. Semangat inovasi wis metu lan nyoba mbuktekake manawa kita bisa nindakake kanthi luwih apik kanggo entuk manfaat kanggo kabeh wong.

"Virgin Atlantic wis nantang status quo lan nyurung industri penerbangan supaya ora nate mapan lan luwih apik wiwit 1984. Maju kanthi cepet meh 40 taun, semangat perintis kasebut terus dadi jantung Virgin Atlantic amarga nyurung wates saka pesawat lan armada serat karbon. upgrade kanggo bahan bakar lestari.

"Aku ora bisa bangga dadi ing Flight100 dina iki bebarengan karo tim ing Virgin Atlantic lan mitra kita, sing wis kerja sama kanggo nyetel jalur penerbangan kanggo dekarbonisasi penerbangan jarak jauh."

Sekretaris Transportasi Inggris Mark Harper ngandika: "Pesawat sajarah dina iki, didhukung dening 100% bahan bakar penerbangan sustainable, nuduhake carane kita bisa decarbonize transportasi lan ngidini penumpang kanggo terus mabur kapan lan ing ngendi padha arep.

"Pamrentah iki wis ndhukung penerbangan dina iki kanggo njupuk lan kita bakal terus ndhukung industri SAF sing berkembang ing Inggris amarga nggawe lapangan kerja, tuwuh ekonomi lan nggawa kita menyang Jet Zero."

Dame Karen Pierce, Duta Besar Yang Mulia ing Amerika Serikat ujar: "Donya iki pisanan menehi tandha langkah penting ing perjalanan Inggris menyang emisi penerbangan Jet Zero.

"Kita ngarep-arep terus kerja cedhak karo AS kanggo nambah panggunaan bahan bakar perintis iki amarga kita nampa penerbangan sing lestari ing mangsa ngarep."

Direktur Eksekutif Otoritas Pelabuhan New York lan New Jersey, Rick Cotton ujar: "Minangka bagean saka tujuan agensi kita kanggo nggayuh emisi net-nol ing taun 2050, Otoritas Pelabuhan banget nyengkuyung lan ndhukung upaya para pemangku kepentingan bandara kanggo nyuda jejak karbon. lan kanggo ngurangi emisi gas omah kaca. Kita seneng nampa penerbangan transatlantik pisanan sing nggunakake bahan bakar penerbangan lestari 100% menyang Bandara Internasional John F. Kennedy lan ngarep-arep yen sukses penerbangan Virgin Atlantic menyang New York bakal menehi inspirasi kanggo kabeh komunitas bandara supaya maju kanthi upaya kelestarian sing agresif.

Sheila Remes, Wakil Presiden Kelestarian Lingkungan, Boeing ujar: "Ing 2008 Virgin Atlantic lan Boeing ngrampungake penerbangan uji coba SAF komersial pisanan ing 747 lan dina iki kita bakal ngrampungake tonggak penting liyane nggunakake 787 Dreamliner. Penerbangan iki minangka langkah kunci kanggo komitmen kita kanggo ngirim pesawat sing kompatibel karo SAF 100% ing taun 2030. Nalika kita ngupayakake target net-nol industri penerbangan sipil, perjalanan bersejarah saiki nyorot apa sing bisa kita raih bebarengan.

Simon Burr, Direktur Grup Teknik, Teknologi & Keamanan, Rolls-Royce plc, ujar: "Kita bangga banget yen mesin Trent 1000 kita nguwasani penerbangan widebody pisanan nggunakake Bahan Bakar Penerbangan Sustainable 100% ing Atlantik saiki. Rolls-Royce bubar ngrampungake tes kompatibilitas 100% SAF ing kabeh jinis mesin aero sipil ing produksi lan iki minangka bukti maneh yen ora ana alangan teknologi mesin kanggo nggunakake 100% SAF. Penerbangan kasebut minangka tonggak penting kanggo kabeh industri penerbangan ing perjalanan menyang emisi karbon nol bersih.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...