Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Norway wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

New Fort Lauderdale kanggo Oslo pesawat Norse Atlantic Airways

New Fort Lauderdale kanggo Oslo pesawat Norse Atlantic Airways
New Fort Lauderdale kanggo Oslo pesawat Norse Atlantic Airways
ditulis dening Harry Johnson

Norse Atlantic Airways ngrayakake penerbangan komersial pisanan saka Fort Lauderdale (FLL) menyang Oslo tanggal 20 Juni. Tonggak sejarah sing nyenengake iki sawise penerbangan perdana Norse Atlantic Airways antarane Oslo lan JFK New York tanggal 14 Juni.  

"Norse Atlantic Airways saiki wis mlebu bab anyar, kita janji bakal menehi rega terjangkau lan pengalaman lelungan sing berkualitas kanggo kabeh. Penerbangan Norse Atlantic Airways kapisan saka Fort Lauderdale menyang Oslo minangka puncak persiapan lan kerja keras pirang-pirang wulan dening rekan kerja khusus ing kabeh departemen. Iki minangka momen sing bangga kanggo kita kabeh ing Norse amarga saiki kita ngarepake nambah jaringan kanggo entuk manfaat saka pelanggan, bisnis, lan ekonomi lokal, "ujare Bjorn Tore Larsen, CEO Norse Atlantic Airways.

Penerbangan lengkap saka Fort Lauderdale menyang Oslo dilakokno dening Boeing 787 Dreamliner, sore iki lan bakal tiba ing Oslo jam 6:35 CET.

Ing perayaan penerbangan pisanan saka Fort Lauderdale menyang Oslo, pemotongan pita dianakake ing gerbang 3 sadurunge penerbangan perdana. Cathetan digawe dening CEO Norse Bjorn Tore Larsen, Walikota Broward County, Michael Udine, CEO FLL Mark Gale, lan Visit Lauderdale EVP, Tony Cordo. Kanthi puluhan tamu ing acara kasebut, Walikota Udine ngumumake tanggal 20 Junith minangka Norse Atlantic Airways Day lan presented CEO Norse, Bjorn Tore Larsen karo Keys kanggo County.

"Debut Norse ing FLL minangka tonggak sejarah penting kanggo bandara kita amarga menehi tandha bali saka layanan transatlantik lan link langsung menyang Eropa sing wis ilang sawetara taun," ujare Mark Gale, CEO / Direktur Penerbangan FLL. "Kita seneng banget nampa Norse menyang portofolio operator internasional lan ngarepake kemitraan sing saling migunani lan sukses sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Pelancong Florida Kidul saiki duwe pilihan penerbangan sing terjangkau kanggo lelungan antarane FLL lan Oslo, lan kita ngarep-arep bisa ndeleng layanan Eropa liyane saka Norse ing mangsa ngarep. 

"Sambungan kita menyang donya saka Greater Fort Lauderdale terus berkembang kanthi layanan langsung anyar iki antarane FLL lan Oslo ing Norse Airways," ujare Stacy Ritter, presiden, lan CEO Visit Lauderdale. "Ing Greater Fort Lauderdale, kita nampani kabeh wong ing srengenge, lan kita seneng ngenalake luwih akeh wong saka wilayah Skandinavia ing Eropa menyang tujuan sing anget, cerah, lan ramah."  

· Penerbangan saka JFK menyang Oslo diwiwiti tanggal 14 Juni lan bakal nambah nganti 7 penerbangan seminggu wiwit tanggal 4 Juli. 

· Penerbangan saka Fort Lauderdale (FLL) menyang Oslo bakal nambah nganti 3 penerbangan seminggu wiwit 3 Juli.

· Penerbangan antarane Orlando lan Oslo bakal diwiwiti tanggal 5 Juli ngoperasikake penerbangan telung mingguan.

· Penerbangan saka Los Angeles menyang Oslo bakal diwiwiti tanggal 9 Agustus ngoperasikake penerbangan telung mingguan.    

"Kombinasi penerbangan transatlantik terjangkau sing ditawakake dening Norse Atlantic Airways lan bali layanan transatlantik menyang lan saka FLL tegese penumpang saiki duwe kemampuan kanggo njelajah luwih murah lan nikmati penak lan pilihan sambungan sing efisien, cepet, lan modern ing antarane. Amerika Serikat lan Norwegia," sambung Bjorn Tore Larsen.

Norse Atlantic nawakake rong pilihan kabin, Ekonomi lan Premium. Penumpang bisa milih saka macem-macem tarif sing gampang, Light, Classic, lan Plus, sing nggambarake cara sing dikarepake, lan pilihan sing penting kanggo dheweke. Tarif ringan minangka pilihan nilai Norse, dene tarif Plus kalebu tunjangan bagasi maksimal, layanan rong dhaharan lan bandara lan pengalaman onboard sing luwih apik, lan keluwesan tiket sing tambah. 

Kabin Boeing 787 Dreamliner sing gedhe lan wiyar nawakake penumpang pengalaman lelungan sing santai lan nyaman karo saben kursi kalebu pengalaman hiburan pribadi sing canggih. Kabin Premium kita nawakake lapangan kursi 43" lan kursi 12" sing unggul ing industri supaya para penumpang tekan ing papan sing dituju kanthi rasa seger lan siyap kanggo njelajah tujuane. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...