Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

De Havilland Aircraft of Canada Limited ngluncurake DHC-515 Firefighter

De Havilland Aircraft of Canada Limited ngluncurake DHC-515 Firefighter
DHC-515 Pemadam Kebakaran
ditulis dening Harry Johnson

De Havilland Aircraft of Canada Limited (De Havilland Canada) seneng ngumumake yen wis ngluncurake program De Havilland DHC-515 Firefighter (biyen dikenal minangka CL-515).

"Sawise review bisnis lan teknis sing ekstensif, kita seneng ngumumake yen kita wis ngluncurake program De Havilland DHC-515 Firefighter, sing bakal melu kontrak negosiasi karo kita. European pelanggan lan ramping kanggo produksi, "ujare Brian Chafe, Chief Executive Officer De Havilland Canada. 

Pemadam Kebakaran DHC-515 bakal mbangun sajarah pesawat Kanadair CL-215 lan CL-415 sing apik banget sing wis dadi bagian kritis armada pemadam kebakaran udara Eropa lan Amerika Lor luwih saka 50 taun. Nganyari penting ditindakake sing bakal nambah fungsi lan efektifitas pesawat pemadam kebakaran sing legendaris iki. 

Pelanggan Eropa wis mlebu surat niat kanggo tuku 22 pesawat pertama ngenteni asil positif saka rembugan pemerintah-kanggo-pemerintah liwat agensi kontrak Pemerintah Kanada, Canadian Commercial Corporation (CCC). De Havilland Canada ngarepake pangiriman pisanan saka DHC-515 ing tengah dekade, kanthi pangiriman pesawat 23 lan luwih bakal diwiwiti ing pungkasan dekade, nyedhiyakake pelanggan liyane kesempatan kanggo gawe anyar armada utawa nerusake kesempatan akuisisi anyar ing wektu iku.

De Havilland Kanada angsal program Canadair CL ing 2016 lan wis contemplating bali menyang produksi wiwit 2019. DHC-515 Firefighter anyar cocog pesawat liyane ing armada De Havilland ing syarat-syarat umur, ruggedness lan kualitas engineering aerospace Kanada. Majelis pungkasan pesawat kasebut bakal ditindakake ing Calgary, Alberta ing ngendi nggarap pesawat CL-215 lan CL-415 saiki ditindakake. Dikarepake luwih saka 500 wong kudu direkrut ing taun-taun sing bakal teka supaya bisa ngasilake program iki. 

"Kanggo nggawa DHC-515 menyang produksi penting kanggo ora mung perusahaan kita, nanging negara ing saindhenging donya sing gumantung ing pesawat kita kanggo nglindhungi wong lan alas," ngandika Chafe. "Kita ngerti peran penting sing dimainake pesawat sadurunge kanggo nglindhungi wong lan properti lan amarga iklim kita terus ganti lan musim panas nambah suhu lan dawa, DHC-515 bakal dadi alat sing penting kanggo negara-negara ing ndonya. metu geni.”

Kutipan Tambahan

"Pengumuman dina iki minangka conto saka Canadian Commercial Corporation (CCC) sing ndhukung inovator Kanada kanggo nggedhekake, nggayuh pasar anyar, lan nduwe pengaruh global sing positif. Ora mung warta apik iki kanggo ekspor Kanada, nanging kanggo kabeh negara sing bakal entuk manfaat saka kemajuan teknologi lan solusi kelas donya. - Honorable Mary Ng, Menteri Perdagangan Internasional, Promosi Ekspor, Usaha Kecil lan Pembangunan Ekonomi.

"Amarga efek saka owah-owahan iklim terus mengaruhi negara-negara ing saindenging jagad, CCC lan Pamrentah Kanada bangga bisa ngadeg karo De Havilland Canada kanggo nyedhiyakake solusi kelas donya iki kanggo mitra lan sekutu EU kita. Kita ngarep-arep ndhukung DHC amarga pamrentah liyane sing pengin entuk pesawat pemadam kebakaran udara generasi sabanjure. - Bobby Kwon, Presiden lan CEO saka Canadian Commercial Corporation (CCC).

"Investasi De Havilland Kanada ing Alberta nggambarake jaman anyar diversifikasi lan pertumbuhan ekonomi ing Alberta. Kanthi atusan proyek digawe dening DHC-515 sing diprodhuksi ing kene, langit minangka watesan kanggo nggawe lapangan kerja ing industri penerbangan kita. - Jason Kenney, Perdana Menteri Alberta.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...