Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Finland News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Helsinki anyar kanggo Guangzhou, China pesawat Finnair

Helsinki anyar kanggo Guangzhou, China pesawat Finnair
Helsinki anyar kanggo Guangzhou, China pesawat Finnair
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan kasebut bakal dioperasikake nganggo pesawat Airbus A350, kanthi mangkat saka Helsinki dina Selasa lan budhal saka Guangzhou dina Kamis.

Finnair bakal ngoperasikake layanan mingguan antarane hub Helsinki (HEL) lan Guangzhou (CAN) ing China, wiwit tanggal 6 September 2022.

Penerbangan kasebut bakal dioperasikake kanthi Airbus Pesawat A350, kanthi mangkat saka Helsinki dina Selasa lan budhal saka Guangzhou dina Kamis.

Penerbangan kasedhiya liwat saluran penjualan langsung Finnair lan agen perjalanan nganti saiki.

Penerbangan Guangzhou nawakake konektivitas kanggo sawetara FinnairTujuan Eropa kanthi tes transfer, kaya sing dibutuhake dening panguwasa China, kasedhiya ing Bandara Helsinki kanggo penerbangan menyang Guangzhou.

"We are bungah kanggo bali menyang Guangzhou lan ngarep-arep kanggo mboko sithik nambah penawaran kita kanggo pasar Cina," ngandika Ole Orvér, Chief Commercial Officer, Finnair.  

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Finnair uga mabur menyang Shanghai sepisan seminggu. Finnair nduwe jaringan udakara 70 tujuan Eropa kanggo musim dingin 2022.

Bandara Helsinki bubar direnovasi kanggo menehi papan sing luwih akeh lan pengalaman transfer sing luwih apik lan luwih trep.

Finnair minangka maskapai jaringan, khusus kanggo nyambungake lalu lintas penumpang lan kargo antarane Asia, Amerika Utara lan Eropa.

Kelestarian minangka inti saka kabeh sing ditindakake - Finnair pengin nyuda emisi net nganti 50% ing pungkasan taun 2025 saka garis dasar 2019 lan entuk netralitas karbon paling anyar ing pungkasan taun 2045.

Finnair minangka anggota aliansi maskapai oneworld.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...