Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Pesawat Turkish Airlines kanthi tema kelestarian njupuk menyang langit

Pesawat Turkish Airlines kanthi tema kelestarian njupuk menyang langit
Pesawat bertema kelestarian Turkish Airlines, sing nggunakake biofuel sing ramah lingkungan.
ditulis dening Harry Johnson

Mabur menyang luwih akeh negara tinimbang maskapai liyane, Turkish Airlines ngenalake unsur desain khusus sing dihiasi godhong Airbus Pesawat nomer buntut TC-JSU jinis 321, sing digunakake kanggo operasi bahan bakar lingkungan.

Maskapai global ngoperasikake penerbangan pertama kanthi pesawat tema anyar, penerbangan TK1795, menyang Stockholm. Selaras karo upaya kanggo ngarahake panggunaan bahan bakar sing ramah lingkungan, penerbangan kasebut nggunakake biofuel sajrone operasi lan uga ditindakake kanthi prinsip nol sampah.

Saliyane nyedhiyakake informasi babagan tumindak kelestarian kanthi konsep Green Class saka penerbangan pertama iki, operator gendera uga njupuk tindakan sadar lingkungan anyar. Nalika tissue kraft, cangkir kertas, uyah kayu lan mrico shaker digunakake ing pesawat, kabeh penumpang dilayani gratis, teh ijo sehat. Ukuran khusus liyane kalebu tutup bantal lan selimut sing ramah lingkungan, sing diprodhuksi nganggo benang sertifikat daur ulang 100 persen kanggo ngirit banyu lan dolanan kayu sing disertifikasi FSC sing diwenehake kanggo penumpang bocah.

Ing pesawat sing ramah lingkungan, Turkish Airlines Ketua Dewan lan Komite Eksekutif, Prof. Dr. Ahmet Bolat nyatakake: "Minangka operator bendera nasional Turkiye, pesawat sing mentas dirancang saiki ana ing langit kanggo nggarisake pentinge kelestarian kanggo kita. Kanthi ekspresi biofuel ing pesawat kita, kita pengin nandheske pentinge nggunakake bahan bakar penerbangan sing lestari amarga iki minangka salah sawijining rintangan paling gedhe ing perjuangan industri penerbangan nglawan emisi karbon. Mangkono, kita ndhukung upaya manufaktur biofuel lan ngarahake nambah penerbangan sing nggunakake biofuel sajrone operasi.

Operator global bakal nerusake upaya kanggo ngedhunake emisi karbon kanthi pesawat generasi anyar sing ditambahake menyang armada sing wis enom umure rata-rata 8.5, nalika ngrancang nambah kutha anyar sing dilayani kanthi operasi nggunakake biofuel kalebu Stockholm, Oslo, Gothenburg, Copenhagen, Paris. lan London.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...