Airlines Airport Warta Breaking Travel Canada Tujuan News USA

Penerbangan Nonstop Anyar Saka Toronto menyang Nashville

ditulis dening Dmytro Makarov

Dina iki, Swoop, maskapai penerbangan paling murah ing Kanada, ngluncurake penerbangan perdana menyang Bandara Internasional Nashville (BNA) saka Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ). Pesawat Swoop WO748 mangkat saka Toronto esuk iki jam 7:30 ET lan ndharat ing Nashville jam 8:30 wektu lokal.

"Minangka maskapai penerbangan paling murah ing Kanada, kita seneng nerusake ekspansi musim panas ing sisih kidul tapel wates karo layanan anyar saka Toronto menyang Nashville," ujare Bert van der Stege, Kepala Komersial lan Keuangan, Swoop. "Sawise rong taun volatilitas, penerbangan perdana dina iki nandhani tonggak penting ing pemulihan kita, kanthi watesan lelungan ngangkat lan panjaluk lelungan transborder tekan dhuwur sing durung tau ana sadurunge."

Saliyane rute perdana saiki, Swoop uga bakal miwiti nawakake layanan non-stop saka Edmonton menyang Nashville tanggal 19 Juni.

"Wong Kanada wis menehi tandha karo dompet yen dheweke siyap lelungan maneh ing musim panas iki lan ngunjungi tujuan wisata sing paling dhuwur ing tapel wates," ujare van der Stege, "Pilihan lelungan udara sing trep lan terjangkau penting kanggo nyopir pemulihan pariwisata, lan kita ' bangga bisa menehi Kanada cara sing terjangkau kanggo njelajah luwih akeh ing AS ing musim panas iki.

"Iku tansah dina gedhe nalika kita nambah penerbangan internasional non-stop anyar kanggo Nashville, lan iku malah luwih apik nalika kita bisa welcome maskapai anyar kanggo kulawarga BNA®,"Sa Doug Kreulen, presiden BNA lan CEO. "Layanan Swoop kanggo Toronto lan Edmonton nggampangake kanca-kanca Kanada mudhun menyang Music City, lan kanggo keramahan kidul menyang sisih lor."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanthi tarif pambuka saka Toronto menyang Nashville wiwit mung $99 CAD, Swoop nuduhake Kanada mung carane terjangkau njelajah Music City bisa.

Book Miturut 2 Juni 2022 kanggo lelungan antarane 1 September 2022 - 15 Oktober 2022. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Swoop lan kanggo jadwal penerbangan lan pesenan, bukak FlySwoop.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...