Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Pesawat penumpang paling paweling ing sajarah

Gambar duweni Andreas Munich saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nalika sampeyan mabur, sampeyan duwe pesawat favorit? Apa sampeyan ngarep-arep yen trip sabanjure bakal nyelehake sampeyan ing pesawat jet penumpang sing paling apik ing langit? Apa sampeyan bakal mbayar luwih sithik utawa gawe jadwal penerbangan supaya sampeyan bisa numpak pesawat sing dipilih?

Apa ahli mikir sing paling apik saka sing paling apik ing sajarah? Ayo goleki lan deleng apa sing dikandhakake para profesional ing Artemis Aerospace.

BAC 1-11

Jim Scott - Co-pendiri lan pemilik

Pesawat jet awal sing diprodhuksi dening British Aircraft Corporation (BAC), BAC 1-11 wiwitane disusun dening Hunting Aircraft minangka jet 30 kursi, sadurunge gabung karo BAC ing taun 1960. Sawisé pesenan British United Airways ing taun 1961, iku pungkasanipun dadi desain 80-seater kanggo saingan karo awal Boeing 737 varian sing bakal digunakake dening macem-macem operator ing saindenging jagad. Sawisé penerbangan komersial pisanan ing taun 1965, pesawat iki didesain ulang ing taun 1967 kanggo ngenalake seri 500. Jim ngelingi dheweke kanthi seneng:

"Iki minangka pesawat sipil pisanan sing dakelingi mabur ing awal taun 70-an lan armada Inggris Caledonian metu saka Gatwick sing nglayani tujuan liburan Eropa. Ing kasusku, mesin sihir sing nggawa kita menyang Spanyol!

"BAC 1-11 minangka roket saku, kanthi sepasang mesin Rolls-Royce Spey sing dipasang ing mburi. Iki nambahake sihir kanggo aku minangka penumpang, amarga tansah ana rame sing luar biasa nalika lepas landas. Iku uga rodo khusus kanggo kursi madhep over-wing lan kemampuan kanggo masang pesawat saka airstairs saka ngisor buntut. Mesthine, fitur-fitur kasebut wis suwe sadurunge ana sing mikir ngoptimalake jumlah penumpang lan nyuda bobote kanggo ekonomi!

BAe 146 Whisperjet

Deborah Scott - Co-pendiri lan pemilik

Diprodhuksi ing Inggris dening British Aerospace (banjur BAE Systems), BAe 146 wis diproduksi wiwit taun 1983 nganti 2001 lan isih bisa dideleng ing layanan saiki. Dirancang minangka pesawat jarak cendhak lan regional, versi pesawat sing luwih apik diluncurake ing taun 1992 (Avro RJ) lan 1997 (Avro RJX). Nanging, mung rong prototipe lan siji pesawat produksi Avro RJX sing tau diprodhuksi sadurunge produksi mandheg ing taun 2001. Salah siji pesawat jet sipil Inggris sing paling sukses diprodhuksi, Avro RJ/BAe 146 minangka jet cilik kanthi proporsi apik sing dianggep Deborah. ahead saka sawijining wektu. Deweke ngomong:

"Iki pancen sepi lan lincah, saengga cocog kanggo wilayah sing dibangun."

"Bisa mlebu kanthi sudut sing curam lan gampang mlebu ing landasan pacu ing tengah kutha, kayata Bandara London City. Kanggo lelungan bisnis sing lelungan cendhak ing taun 1990-an, Whisperjet mewah dibandhingake karo alternatif, kayata prop turbo mesin kembar F27, sing ora bisa mabur ing ndhuwur cuaca sing ala. Penumpang ing pesawat iki bakal ngalami akèh turbulensi nalika mabur liwat Channel.

"Desain inovatif Whisperjet tegese ana komponen sing luwih sithik, saéngga njaga pangopènan minimal. Versi QC (Quick Change) nduweni kursi modular sing bisa dikonfigurasi ulang kanthi gampang kanggo transportasi barang. Iki tegese bisa mabur penumpang ing wayah awan lan barang ing wayah wengi - kaendahan lan otak. Pesawat sing apik tenan!”

Airbus A380

Dan Frith - Direktur Penjualan Dhukungan Simulator Penerbangan lan Beth Wright - Manajer Penjualan

Salah sawijining tambahan paling anyar ing langit, A380 sing apik banget kanthi awak sing amba, lebar sayap sing gedhe lan papat turbofan Rolls-Royce Trent 900, langsung bisa dingerteni nalika mabur ing ndhuwur.

Pisanan dikirim menyang Singapore Airlines ing Oktober 2007, iku pesawat penumpang paling gedhe ing donya lan bisa nampung nganti 853 penumpang - mula diarani Superjumbo. Ing puncaké, nganti 30 pesawat saben taun diprodhuksi. Ing taun 2021, Airbus ngumumake produksi bakal rampung. Nanging, pesawat double-decker dawa lengkap iki tetep dadi favorit ing antarane para penggemar pesawat.

Kanthi rong suara saka tim kasebut, keagungan pesawat iki mesthi ora kalah karo penumpang saiki.

Dan ana ing Farnborough Air Show ing 2006 kanggo ndeleng debut umum lan wiwit seneng pengalaman mabur A380. Panjenenganipun ngandika:

"Kaping pisanan aku mabur nganggo A380 yaiku nalika lelungan menyang Singapura. Aku ana ing kabin ekonomi, kang arang banget wiyar lan nyaman. Iki uga pesawat sing paling sepi sing wis daklakoni, sing katon aneh amarga iki uga sing paling gedhe!

Beth, sing mantan kru kabin British Airways, wis lelungan kanggo kerja lan luang. Dheweke duwe kenangan apik saka loro:

"Aku seneng banget mabur ing A380. Kanggo pesawat gedhe kuwi, iku luar biasa nyaman lan nyerep akèh turbulence - dadi luwih aku meh ora bisa aran miring dadakan saka go-around sak pendekatan menyang LAX. Penumpang tansah seneng banget kanggo tur - padha banget kesengsem karo tangga ing sisih ngarep lan mburi. Semono uga ukurane pesawat, sing nalika take-off, aku kerep kelingan yen kita mesthi bakal metu saka landasan pacu nalika lepas landas!”

Boeing 747SP Kab

Andre Viljoen - Manajer Logistik Global

Versi singkat saka Boeing 747, 747SP dirancang kanggo saingan karo McDonnell Douglas DC-10 lan Lockheed L-1011 TriStar.

Bagéyan saka armada Pan Am sing apik nganti maskapai iki mandheg operasi ing taun 1991, 747SP ditanggung saka panyuwunan perusahaan kanggo nggawe varian 747 sing bisa nggawa muatan lengkap, ora mandheg ing rute paling dawa ing wektu kasebut antarane New York. lan Tehran. Perusahaan kasebut ngirim pesawat pertama, Clipper Freedom, ing taun 1976.

Originally, pesawat iki ditetepake jeneng 747SB kanggo 'short body', nanging banjur dadi SP kanggo 'kinerja khusus' - manthuk kanggo pesawat kang luwih akeh lan kacepetan jelajah luwih.

Andre, mantan pilot South African Airways, nerangake kenapa iku pesawat sipil favorit ing kabeh wektu:

"Aku pisanan mabur ing 747SP ing 1979 (JNB-LHR) nalika iku tambahan relatif anyar kanggo armada SAA. Iku becik kanggo syarat ing wektu iku, kang nuntut pesawat dhuwur-kinerja, long-range. Njelajah ing Mach 0.86, bisa tekan langit-langit 45,000 kaki luwih cepet lan tetep ana ing kono luwih suwe tinimbang mitra liyane. Iki nggawe bahan bakar luwih irit lan nambah jangkoan nganti 1200NM.

"Iku kabungahan mutlak kanggo mabur lan entuk manfaat saka insinyur penerbangan - soko teknologi saiki wis consigned kanggo sajarah.

"Pungkasane, Boeing mung ngasilake 45 pesawat udara, nanging desain sayap lan rekayasa kasebut nyatakake produksi pesawat sabanjure, kayata SUD 300 lan 747-400.

"Ing taun 1996, perjalananku dadi lengkap nalika dadi anggota kru sing mabur SAA SP saka JNB menyang bandara Kai Tak lawas ing Hong Kong. Sawise wengi peteng ing Samudra Hindia, mabur pendekatan checkerboard menyang landasan pacu 13 pancen mbantu fokus pikiran lan nggawe wulu ing mburi guluku ngadeg!”

Dadi, apa pesawat sing paling ora bisa dilalekake sing sampeyan nate? Tambah jawaban sampeyan menyang komentar ing ngisor iki.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku paling ora setuju. BAC 1-11 lan BAE 146 ora revolusioner, lan BAE 146 mung bisa dilalekake amarga kemampuan landasan pacu sing cendhak. 747SP dirancang khusus kanggo jarak dawa, ora kanggo ngrampungake karo DC10 utawa L1011, loro-lorone duwe biaya operasi kursi-mil sing luwih apik. Aku setuju sing A380 paweling, lan menehi kulo gedhe. Nanging kanggo kula sing paling ora bisa dilalekake - adoh - yaiku Concorde, sing bisa mabur kaping pindho kanthi rega sing murah banget.

    Ed Perkins
    Editor pendiri pensiunan Consumer Reports Letter Travel lan kolumnis sindikasi saiki.

Share to...