Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Australia aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah News USA

New United Flight kanggo Brisbane ndadekke kesempatan pariwisata

Brisbane
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata ing Australia lan Amerika Serikat bakal entuk dorongan gedhe ing pungkasan taun iki.

Sampeyan ora bisa Book pesawat durung ing united.com, nanging Pemerintah Queensland lan Brisbane Airport Corporation (BAC) bungah.

Skies sing ramah, United Airlines bakal ngoperasikake penerbangan antarane San Francisco lan Brisbane wiwit tanggal 28 Oktober 2022.

United bakal ngoperasikake pesawat iki nganggo Boeing 787-9 sing dikenal minangka Dreamliner.

Ora jelas apa sing nggawa United menyang Brisbane, nanging siaran pers kasebut nyatakake Dana Investasi Penerbangan Penerbangan $ 200 yuta entuk Brisbane kanggo ngamanake link udara anyar antarane Brisbane lan Amerika Serikat.

Brisbane minangka ibukutha Queensland. Kluster ing wilayah budaya South Bank yaiku Museum Queensland lan Sciencentre, kanthi pameran interaktif sing kacathet. Institusi budaya South Bank liyane yaiku Galeri Seni Modern Queensland, ing antarane museum seni kontemporer utama Australia. Ing kutha iki ana Gunung Coot-tha, situs Kebon Botani Brisbane.

CEO Brisbane Airport Corporation Gert-Jan de Graaff ngandika menehi hasil punika gamechanger kanggo industri pariwisata, gadhah potensial kanggo nambah watara 80,000 kursi tambahan saben taun lan metu saka Queensland.

"Brisbane Airport minangka gateway menyang Australia, nawakake operasi 24/7 lan sambungan langsung menyang 53 tujuan domestik, luwih saka bandara liyane ing negara.

"Amarga Bandara Brisbane nampa luwih saka 75% kabeh kedatangan internasional menyang Queensland, ngamanake United minangka kabar apik kanggo bisnis pariwisata lan perhotelan saka Coolangatta menyang Cape.

Layanan anyar iki duweni potensi kanggo nggawe proyek anyar lan potensial anyar kanggo ekonomi. Bakal nyambungake Queensland menyang San Francisco, Silicon Valley, lan United Airlines Network sing padhet ing Amerika Serikat, Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Karibia, lan liya-liyane.

Pesawat kasebut uga bakal mbukak ruang kargo anyar.  

Perdana Menteri Queensland Annastacia Palaszczuk ujar manawa kesepakatan United Airlines bakal nyuntik $ 73 yuta menyang ekonomi.

"Mbangun maneh industri pariwisata Queensland minangka prioritas kanggo pamrentah kita," ujare Perdana Menteri.

"Kita kanthi agresif ngupayakake penerbangan langsung menyang tujuan wisata utama kanggo nyopir kunjungan lan ndhukung proyek lokal. Iku sing dirancang kanggo Attracting Aviation Investment Fund.

Perdana Menteri ujar manawa kesepakatan karo United Airlines minangka kudeta gedhe kanggo Queensland.

"United durung nate mabur langsung menyang Queensland. Maskapai iki duwe luwih saka 100 yuta anggota loyalitas lan dadi operator AS paling gedhe lan paling suwe ing pasar Australia, "ujare Premier.

"Rute maskapai iki uga penting banget kanggo Queensland nalika nambah pangsa pasar pariwisata internasional.

"Kanthi ngamanake penerbangan kasebut, Queensland dadi pilihan sing gampang kanggo ewonan pengunjung ing saindenging AS."

Patrick Quayle, wakil presiden senior jaringan internasional lan aliansi ing United ujar "kanthi layanan anyar iki, United bakal dadi maskapai penerbangan AS pertama sing nambah tujuan transpacific anyar menyang jaringan global wiwit wiwitan pandemi.

"Saka Brisbane, pelanggan United bakal gampang nyambung menyang meh 20 kutha liyane ing Australia amarga kemitraan anyar maskapai kasebut karo Virgin Australia.

"United minangka siji-sijine operator sing njaga layanan penumpang ing antarane Australia lan AS sajrone pandemi."

"Kanthi sejarah kuat United ing Australia - lan saiki dadi mitra sing apik ing Virgin Australia - iki wektu sing cocog kanggo United nggedhekake layanan menyang Brisbane amarga panjaluk lelungan terus berkembang."

"Sajrone pandhemen, kita wis golek cara strategis kanggo tuwuh jaringan internasional, lan kita bangga dadi maskapai penerbangan AS pertama sing menehi titik anyar ing peta rute ing Pasifik."

United bakal mabur saka San Francisco menyang Brisbane kaping telu seminggu

Dina SFO-BNE operasi sing direncanakake yaiku Reb / Jum / Sun

Dina BNE-SFO operasi sing direncanakake yaiku Sel / Jum / Minggu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...