Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pemesanan Penerbangan Nduduhake Musim Panas Wisata

gambar duweni Jan Vašek saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dewan Wisata & Pariwisata Dunia (WTTC) lan mitra kawruh ForwardKeys, prédhiksi kenaikan gedhe ing pesenan penerbangan internasional global nalika lelungan internasional mandheg.

Reservasi mumbul bali dicethakaké ana ing WTTCSidang Kemuncak Global kaping 21 sing adiluhung, sing ditindakake ing Manila taun iki, amarga jagad iki terus mbukak maneh saka pandemi.

Warta babagan pemulihan sing kuat nyoroti prospek sing apik kanggo lelungan liburan musim panas, kanthi tujuan srengenge lan segara, kayata Karibia lan Amerika Latin, sing mimpin pesenan mlebu internasional.

Miturut ForwardKeys, perusahaan lelungan lan analitik sing unggul, negara sing dadi peringkat 20 tujuan paling apik ing musim panas yaiku Kosta Rika, Aruba, Republik Dominika, lan Jamaika, sing kabeh gumantung banget marang perjalanan internasional.

Tujuan kasebut mimpin paket kanthi pesenan sing wis ngluwihi tingkat pra-pandemi.

Pungkasan taun, pemulihan bertahap industri saya suwe saya suwe amarga mundhake kasus Omicron. Nanging, masa depan katon luwih cerah kanggo 2022 kanthi data pesenan positif ing saindenging jagad.

Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO ngandika: "WTTC 2022 data pesenan saka ForwardKeys minangka sinyal sing kuat babagan pemulihan sektor Wisata & Wisata global.

"Lelungan menyang wilayah Asia-Pasifik nuduhake tandha-tandha perbaikan sing nggumunake amarga tujuan kasebut mboko sithik mbukak maneh watese kanggo pengunjung, selaras karo panjaluk pelanggan."

Olivier Ponti, Wakil Presiden ForwardKeys Insights, ngandika: "Sing nyemangati banget sing Asia wis pungkasanipun miwiti maneh mbukak, kang nyopir bali saka loro lelungan menyang Asia lan ing wilayah, loro kang cetha bakal dadi instrumental kanggo nyopir. pemulihan ekonomi global."

Miturut data kasebut, angka Q1 lan Q2 kanggo taun iki nuduhake pertumbuhan telung digit kanggo pesenan penerbangan mlebu ing saindenging jagad, dibandhingake taun kepungkur, kalebu Amerika, Eropa, lan Asia.

Pelancong kepengin mbuwang luwih akeh kanggo lelungan sawise larangan sing dilonggarake, kanthi permintaan kelas kabin premium sing luwih dhuwur ing taun 2022. Tren liyane sing katon kalebu pesenan menit pungkasan sing luwih kuat.

Bukti liyane babagan kebangkitan lelungan ditampilake ing kedatangan ing Eropa, kanthi lonjakan 350% ing kedatangan internasional kanggo Q1 ing 2022 dibandhingake taun kepungkur.

Negara-negara Asia-Pasifik uga ngalami peningkatan kedatangan kanggo Q1 taun iki dibandhingake karo 2021, kanthi pesenan kanggo wilayah kasebut munggah 275%.

Ing Q2, kita ndeleng percepatan pemulihan sing terus-terusan kanthi kenaikan pesenan internasional sing signifikan, sing mundhak 264% ing taun sadurunge.

Akselerasi iki utamané misuwur ing Asia ing ngendi larangan lelungan dibusak. Host kanggo WTTC Global Summit, Filipina minangka tujuan tunggal sing paling cepet berkembang ing Asia Tenggara, 29% munggah ing Q2 taun iki dibandhingake Q1.

Wawasan lelungan musim panas dipimpin dening kebangkitan lelungan menyang Karibia lan Amerika Latin, sing kalebu pitu saka 10 tujuan wisata sing paling dhuwur.

India lan Pakistan uga misuwur banget, amarga lelungan utamane kanggo kunjungan menyang kulawarga lan kanca-kanca.

Kangge ing Eropa, tujuan kayata Islandia, Yunani, Portugal, Spanyol lan Prancis nuduhake kebangkitan sing kuat kanthi pesenan lelungan mung sithik ing tingkat pra-pandemi.

Afrika lan Timur Tengah uga ana ing dhaptar 20 paling ndhuwur karo Tanzania, Qatar lan Mesir uga cedhak karo tingkat lelungan pra-pandemi.

Pemulihan terus sektor Lelungan & Pariwisata ing wilayah Asia-Pasifik katon bakal cepet amarga tujuan dibukak maneh ing taun 2022.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...