Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

CDC: Pesenan Topeng tetep ditrapake saiki

CDC: Pesenan Topeng tetep ditrapake saiki
CDC: Pesenan Topeng tetep ditrapake saiki
ditulis dening Harry Johnson

Dina iki, CDC ngumumake rong update sing gegandhengan karo lelungan COVID-19 adhedhasar pemantauan cedhak lanskap COVID-19 ing Amerika Serikat lan internasional.

CDC terus ngawasi panyebaran varian Omicron, utamane subvarian BA.2 sing saiki nggawe luwih saka 85% kasus AS. Wiwit awal April, ana kenaikan rata-rata kasus obah 7 dina ing AS. Pesenan Topeng CDC tetep ditrapake nalika CDC ngira-ngira dampak potensial saka kenaikan kasus ing penyakit abot, kalebu rawat inap lan tiwas, lan sistem kesehatan. kapasitas. TSA bakal nglanjutake arahan keamanan lan amandemen darurat sajrone 15 dina, nganti 3 Mei 2022.

Kaping kalih, CDC bakal nganyari sawijining Kabar Kesehatan Travel sistem kanggo tujuan internasional. Kanggo mbantu masarakat ngerti nalika tingkat keprihatinan sing paling dhuwur paling penting, sistem anyar iki bakal menehi kabar kesehatan lelungan Level 4 kanggo kahanan khusus, kayata lintasan kasus sing saya mundhak kanthi cepet utawa jumlah kasus sing dhuwur banget, munculé varian anyar saka keprihatinan, utawa ambruk infrastruktur kesehatan. Tingkat 3, 2, lan 1 bakal terus ditemtokake utamane dening kedadeyan 28 dina utawa jumlah kasus. Sistem level anyar bakal efektif tanggal 18 April 2022.

CDC nggunakake Notifikasi Kesehatan Lelungan kanggo menehi tandha marang lelungan lan pamirsa liyane babagan ancaman kesehatan ing saindenging jagad lan menehi saran babagan cara nglindhungi awake dhewe sadurunge, sajrone, lan sawise lelungan. Kanthi konfigurasi anyar iki, lelungan bakal duwe tandha sing luwih bisa ditindakake nalika ora lelungan menyang tujuan tartamtu (Level 4), preduli saka status vaksinasi, nganti kita duwe pangerten sing luwih jelas babagan kahanan COVID-19 ing panggonan kasebut.

CDC bakal terus ngawasi tingkat COVID-19, ing komunitas kita, nasional, lan luar negeri kanggo menehi pandhuan paling anyar kanggo njaga para wisatawan sing aman lan sehat.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...