Warta cepet

Pilihan glamping anyar ing Jepang

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Glamping ing Jepang bakal munggah menyang tingkat anyar ing GLAMPREMIERE Setouchi sing diluncurake ing sadawane Pantai Ariake ing Kagawa, dipilih minangka salah sawijining "Top 100 Sunsets In Japan."

Kemah ing kene kanthi gaya dhuwur lan akeh banget karo kenyamanan sing ndadekake para tamu ing tengah alam, nanging diubengi dening desain unik lan unsur fungsional lan ambane 6 meter sing nyengsemake, dilengkapi sprei mewah, AC, dek kayu pribadi sing digawe saka cemara Jepang lan papan eksklusif kanggo BBQ pribadi. Villas nambah Tetep karo pilihan kanggo 136 m2 saka ruang urip, Jacuzzi pribadi, lan dek kayu kanggo dhaharan ing lintang-lintang karo views nyengsemaken saka Segara Inland Seto.

Tamu bisa nyemplungaken piyambak ing petualangan lan alam karo campfires, cycling, stand up paddle boarding, akses menyang sumber banyu panas banyu segara alam cedhak cedhak karo banyu panas medicinal karo banyu terapi, sauna gaya Jepang lan padha bisa nambah pengalaman nunggang jaran. ing pinggir pantai. Kabeh dipasangake karo bandha laut sugih lan

Rasa lokal dianjurake banget kanggo BBQ Jepang tradisional, nikmati akeh sayuran gunung lokal sing dipupuk dening iklim sing anget bebarengan karo panganan laut sing sugih sing ditarik saka Segara Pedalaman Seto.

Kanggo rincian liyane babagan crita iki, hubungi [email dilindhungi] lan ngunjungi glampremier.jp

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Setouchi, bukak setouchitrip.com

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...