Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Warta Pamrentah Health News wong Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pemimpin Pariwisata mbukak banding menyang Pamrentah Thailand

Kayu Skål Bangkok ngelingake ana krisis pariwisata Thailand sing saya parah
Provinsi Thailand kanthi waspada Deep Red COVID-19

Kampanye #OpenThailandSafely pengin menehi papat komentar umum. Iki minangka pesen media sosial lan surat terbuka menyang Pamrentah Thailand kanggo nimbang mbukak maneh wates kasebut.

Sadurunge Rapat Pamrentah Tingkat Paling Anyar Minggu Iki Mbukak Bates Thailand, Pamrentah Thailand rapat ing minggu wiwit 15 Maret 2021 babagan langkah-langkah sing bisa mbukak wates Thailand, kampanye #OpenThailandSafely pengin menehi papat komentar umum:

1. Kita matur nuwun banget yen Pamrentah Thailand ngerti manawa penting lan pentinge pariwisata lan kudu nulungi wong sing gumantung karo pariwisata internasional. Matur nuwun

2. Bukak Thailand Kanthi Aman ndhesek pejabat Pamrentah supaya ngerti kesempatan anyar sing diwenehake kanthi sukses babagan vaksinasi ing saindenging jagad. Vaksin kasebut minangka game changer kanggo pariwisata. Iki kabar apik sing dienteni.

3. Apa wae bentuk karantina yaiku pamikiran 'lawas'. Pariwisata ing Thailand ora bisa pulih kanthi jinis karantina.

4. Negara liyane kayata Maladewa, Yunani, Meksiko, Portugal, Spanyol, Swedia, Denmark, Costa Rica, lan liya-liyane nyadari iki lan mbukak tujuane kanthi NO karantina.

Thailand kudu nindakake perkara sing padha, saupama turis bakal pindhah menyang panggon liya. "Bukak Thailand sing aman kanthi bukti vaksinasi kudu kedadeyan kapan antarane 1 Juni lan 1 Juli 2021.

Iki bakal menehi industri pariwisata sawetara wektu kanggo siyap. Ninggalake nganti Oktober mengko wis kasep. Saiki akeh perusahaan sing ora ana. ”

"Pembukaan maneh wulan Juni-Juli bakal dadi kesempatan strategis kanggo Thailand kanggo nuduhake peran kepemimpinan ing antarane negara-negara Asia lan nyiapake cara kanggo pemulihan ekonomi Thailand sing kuat" -

Willem Niemeijer, CEO, YAANA Ventures lan Co-Founder saka kampanye Open Thailand Safely (bebarengan karo Luzi Matzig, Ketua Jalur Asia lan William E. Heinecke Ketua Grup Minor

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Share to...