Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Investment News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pemimpin Pariwisata Pattaya: Vaksinasi COVID-19 ditumpes

Pemimpin Pariwisata Pattaya: Vaksinasi COVID-19 ditumpes
Pemimpin Pariwisata Pattaya: Vaksinasi COVID-19 ditumpes

Miturut pejabat pariwisata ing Pattaya, Thailand, dheweke wedi yen vaksinasi COVID-19 wis kasep lan kasep.

  1. Amarga sopan, pejabat pariwisata Pattaya matur nuwun marang walikota amarga proses vaksinasi diwiwiti.
  2. Kanthi Thailand ngarep-arep mbukak maneh pengunjung manca ing wulan Oktober, nanging pejabat kasebut rumangsa ketinggalan banget karo pasokan sing sithik.
  3. Siji-sijine wong sing nduweni kualifikasi pertama kanggo nembak 20,000 dina Kamis lan Jumuah yaiku personel medis, sukarelawan, lan wong tuwa.

Presiden Asosiasi Pariwisata & Pariwisata Pattaya Boonanan Pattanasin ujar manawa dheweke kuciwa amarga sawetara petugas pariwisata nampa vaksin lan ngeluh pamrentah ora nerangake kenapa sawetara karyawan sektor entuk jab.

Thanet Supornahatrangsi saka Dewan Industri Pariwisata Chonburi ujar manawa 20 Mei manawa klompok industri pariwisata njaluk pamrentah supaya prioritas para pekerja sektor pariwisata ing rencana vaksinasi Pattaya. Nanging siji-sijine sing mumpuni kanggo nembak 20,000 kaping pisanan Kamis lan Jumuah yaiku tenaga medis, sukarelawan lan wong tuwa.

Bangkok Mung duwe 20,000 jab uga prihatin ing Thanet, amarga kutha kasebut asline duwe 42,000, banjur direvisi nganti 30,000. Nanging kegagalan pamrentah entuk vaksin kanthi kecepatan sing padha karo negara-negara liyane, Thailand ora siap karo gelombang virus corona paling anyar. Luwih saka setengah vaksin kasebut dialihake menyang Bangkok, sing ana luwih saka 1,000 kasus Covid-19 lagi dilaporake meh saben dina.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...